moderna

Ako želite da privučete pažnju birajte ove gospodske komade: Kalina Kovačević u autfitu koji ženama daje otmenost

0

Glumica je za premijeru mjuzikla odlučila da obuče komade odeće koji su odličan izbor za dame koje vole da eksperimentišu sa bojama i dezenima.  

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Kalina Kovačevič pojavila se na premijere mjuzikla "Flashdance" u Pozoristu na Terazijama.

 

Tom prilikom obukla je pretežno narandžaste i bakarne komade koji su sa crom rolkom i bili odličan izbor za ovu priliku. 

 

 

Ona je nosila u osnovi narandžasti dugi kaput koji je bio od kvalitetnog materijala sa malim reverom i bio dizajniran tako da je na sebi imao bež i crvenkaste šare. Ovaj model kaputa odličan je izbor za privučete pažnju gde god se pojavite, a zbog svog dizajna i blago izraženih naramenica odiše gospodskom energijom. 

 

Uz sve ovo, Kalina je ukombinovala i bakarne duboke pantalone, koje svakoj ženi može da "sakrije" nesavršenosti, ili da u isto vreme istakne obline. 

 

Ali to nije sve, ona je izabrala da ukombinuje i crnu rolku koja je ove sezone IN i svako ko izabere ovaj komad odeće neće pogrešiti jer ona pored toga što može da se kombinuje sa farmerkama i sl, ona se odlično uklapa i uz svečane komade i daje posebnu notu. 

 

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Podsetimo da je Kalina nedavno u jednoj emisiji ispričala kako je tri dana nakon porođaja doživela sepsu. Ovo stanje prouzrokovalo je kliničku smrt te je zbog infekcije materice imala ozbiljene posledice.

 

 

makonda-tracker