ipak im nije bilo suđeno

Spada u NAJUSPEŠNIJE Srbe na svetu! Znate li ko je bivši izabranik Kaline Kovačević?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Dzjordzje

01-11-2022 23:02h
Vladimir ne poznaje pravo srbije strpace ga srpski tuzioci i sudije u zatvor,ni 30 advokata mu nece biti od koristi.kad je upisao 3 godinu srednje skole u americi tu je napravio gresku.trebao je da u beogradu zavrsi fiziku i da predaje u srednju skolu.pesimista sam ,zatvor dobija sigurno.amerika je bila njegova propast mislim da je tamo postao nasilnik prema zenama.tragican srpski genije ko nikola tesla.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: