novi životni izazovi, nove uloge

Doris Pinčić: Iako se ponekad tako ne čini, SVE je uvek bolje nego što mislimo

0
Lepa glumica koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor tvrdi da je njeno glavno zanimanje u ovom trenutku posao voditelja i otkriva mnogo zanimljivosti o svom životu koje njeni obožavaoci nisu znali...
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Hrvatska glumica, iako je odrasla u Zadru, trenutno živi u Zagrebu, ali ne zaboravlja grad za koji je veže mnogo emocija i lepih uspomena. Dok paralelno gradi uspešnu glumačku i voditeljsku karijeru, na prvom mestu joj je ipak sin Donat, kojeg je dobila sa suprugom Borisom Rogoznicom.

 

STORY: Sećate li se svojih srednjoškolskih dana, prvog poljupca, simpatije...?

 

- Sećam se i pamtim to kao neke od najživljih trenutaka u životu. Bilo je to vreme kad sam sve proživljavala vrlo intenzivno i sve je bilo biti ili ne biti. Danas bih, s ovom pameću, znatno smirenije prošla kroz sve to. 

 

STORY: Kada ste otkrili ljubav i talenat prema glumi?

 

- Vrlo rano sam poželela da radim ovo što danas radim i nikad nisam zažalila. To je divan posao u kojem je svaki dan izazov i novi ispit – najpre da se svidiš samom sebi, a onda i publici. Između ostalog, to je i jako težak posao, ali ga ne bih menjala ni za jedan drugi. 

 

 

STORY: Vašu prvu veliku televizijsku ulogu – u seriji Larin izbor – zapazio je ceo region. Kako ste dobili ovu ulogu i kako sada, nekoliko godina kasnije, gledate na celokupan projekat?

 

- Ulogu sam dobila u poslednjem trenutku i gotovo filmski. Producent mi je praktično prve večeri kad me video ponudio ulogu jer mu se učinilo da bi mogla da bude dobra za mene. Ta odluka promenila mi je život i odvela ga u sasvim drugom smeru i zato sam ću mu zauvek biti zahvalna. 

 

STORY: Odrasli ste u Zadru. Na šta vas taj grad posebno asocira?

 

- Na sve najlepše. Iako danas sa svojom porodicom živim u Zagrebu i volim ovaj grad, Zadar je moja prva ljubav. Jednostavno drukčije dišem u Zadru, kao da mi duša tamo pripada, ali iz objektivnih razloga živimo u metropoli i trudimo se da i tu stvaramo lepe uspomene, najpre zbog našeg deteta. 

 

( Razgovarala: Viktorija Samardžić )
makonda-tracker