(za)uvek zajedno

Uz njega i kad je ŠVORC i kad zaradi 180 MILIONA za godinu dana: Ljubavna priča Konora Megregora i njegove Di

0

Paparaci nemaju često priliku da fotografišu irskog MMA borca Konora Megregora, pa su njegove jučeršanje fotografije s verenicom Di Devlin privukle mnogo pažnje. Ko je žena kojoj čuveni sportista ostaje odan i kojoj posvećuje svaki svoj uspeh dok miliioni devojaka uzdišu za njim?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Irski MMA borac i profesionalni bokser Konor Megregor ovih dana uživa u iznajmljenoj vili u Majamiju s verenicom Di Devlin, s kojom ima troje dece: Konora Mlađeg, Kroju i Rajana.


Iako su svakodnevno na meti paparaca, par je odlučio maksimalno da se pusti dok uživa u letovanju, pa ih uglavnom vidimo u vrlo ležernim odevnim varijantama, kako uživaju u trenucima koje provode zajedno i ne razmeću se svojim bogatstvom. A ono je ogromno ― samo prošle godine, Konor je zaradio oko 180 miliona dolara, pisali su mediji!

 

Međutim, nekada davno nisu mogli ni da maštaju o životu kakav danas imaju. Konor je oduvek vredno trenirao i sanjao o uspehu, ali je za to vreme radio slabo plaćene poslove i, kako priznaje, jedva spajao kraj s krajem. Za sve to vreme, uz njega je bila Di.

 

Konor Mekgregor, Konor Megregor, Di Devlin
foto: Profimedia

Par se upoznao davne 2008. godine, na jednoj žurki, baš kada je Irac odustao od vodoinstalaterskog zanata i odlučio da se posveti svojoj MMA karijeri. Tada devetnaestogodišnji Konor ugledao je Di, koju je i ranije sretao, ali tada je prvi put popričao s njom i, kako je jednom prilikom istakao.


Pozvao sam je i samo smo počeli da ćaskamo. Delovala je kao dobra devojka, a ja volim dobre devojke ― jednostavno je sportista objasnio zašto mu je Devlinova privukla pažnju.


Di je priznala da ju je Megregor odmah privukao.


Već je počeo da trenira kad smo se upoznali, pa sam se stvarno divila njegovoj posvećenosti ― rekla je ona.


Par je započeo vezu i, iako nije uvek bilo lako, uvek im je bilo lepo i, što je najvažnije, uvek su imali odnos pun ljubavi i podrške.


Moja devojka je godinama radila veoma naporno i ostala uz mene kad nisam imao bukvalno ništa ― rekao je jednom prilikom Megregor za irski Mirror. ― To što sad mogu da priuštim da ona ne mora da radi, pružim joj sve što poželi i proputuje svet ispunjava me ponosom.

 

Konor Mekgregor, Konor Megregor, Di Devlin
foto: Profimedia

Pre nekoliko godina mediji su pisali da je u jednom trenutku sportista čak završio na ulici, bez krova nad glavom, a Di ga je za to vreme izdržavala. Par se nikad nije oglašavao povodom ove viralne priče koja je obišla svet, a u britanskoj štampi se pojavila njegova navodna izjava o tome kako je Di radila da bi ona mogao da trenira i bude bezbrižan, ali ni jedno ni drugo nikad nisu potvrdili njenu istinitost. Ono što je sigurno jeste da je ona imala veliku ulogu u njegovom ostvarenju snova.


Svakog dana, otkako sam započeo karijeru, ona me je podržavala ― rekao je. ― Vozila me je u teretanu, slušala o mojim snovima. Di je spasla moj život. Ne bih bio tu gde jesam da nije nje, to je sigurno. Sve što radim, radim zbog nje.

 

Kako je Megregor pričao, živeo je 30 kilometara od Dablina s verenicom, a svoj mali iznajmljeni stan plaćali su od nadoknade za nezaposlene. Di je radila i trudila se da se sportista hrani zdravo i u skladu s potrebama koje podrazumeva njegov trening.

 

1 / 9 Foto: Instagram


Kad sam se vraćao s napornih treninga, uvek mi je govorila: "Konore, u redu je, ti to možeš" ― ispričao je on.


Konor danas postiže ogromne sportske uspehe, a pored rezultata u oktagonu on ih postiže i kao poslovni čovek ― izgradio je pravu malu imperiju sa svojom kompanijom Proper Twelve, koja se bavi proizvodnjom viskija, a onda je prodao, udvostručivši tako svoje bogatstvo. Novac mu je, međutim, bitan samo toliko da u njemu može da uživa s porodicom.


Ovo radim da bih svojoj porodici i mojoj Di obezbedio budućnost. Želim da jednog dana Di i ja kuliramo na plaži, bez ijedne brige na svetu. Zbog toga ovo radim. Želim da budem finansijski obezbežen kad budem imao decu. Kad se to desi, želim da budem spreman ― rekao je Konor pre rođenja njihovog prvog deteta.

 

Ipak, nije da nije nikada bilo izazova: nakon rođenja njihovog prvog deteta, Konor je na jednom događaju sedeo i provodio se s pevačicom Ritom Orom, nakon čega se spekulisalo o njihovom odnosu, ali Di i on su nastavili dalje bez komentarisanja ovih tračeva.


Megregor i Devlinova dobili su prvo dete 2017. godine, kada je rođen njihov sin Konor Mlađi, a dve godine kasnije stigla je i ćerkica Kroja. Ove godine Di je donela na svet i malog Rajana.


Klan Megregorovih je sada petočlana porodica ― napisao je tada Konor na Instagramu. ― Beba i moja čudesna majka i žena su odlično. Zahvalan sam Bogu na svemu što je pružio mojoj porodici.

 

 

makonda-tracker