neizmerno su se voleli

ČAK IH JE UHVATILA ZAJEDNO! Da je OVA LEPOTICA Donaldu rekla DA, Melanija nikad ne bi postala gospođa Tramp

3

Na samom početku svoje veze s Melanijom Knavs, Donald Tramp se paralelno viđao s još jednom poznatom devojkom i, štaviše, želeo da je oženi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije tajna da je nekadašnji biznismen i predsednik Amerike uvek bio okružen lepim ženama i da se nije previše trudio da im odoli, kao ni da je bio u vezi s velikim brojem poznatih lepotica. Među njima je i manekenka Kara Jang, koju je Tramp navodno dugo pokušavao da se zavede, a konačno mu je to pošlo za rukom 1997. godine.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Par je proveo dve godine u srećnoj vezi, a dugo se pisalo da je ona jedina ― iako je bio s mnogima ― koju je Donald želeo da oženi nakon što se rastao od Marle Mejpls. Njihova ljubavna priča navodno je bila i te kako ozbiljna, ali je Kara odbijala da se obaveže i pristane na nešto više jer je imala sina iz prethodnog braka.

 

Ipak, ono što ovu ljubav čini još interesantnijom jeste to što se odvijala paralelno s početkom Trampove veze sa slovenačkom manekenkom Melanijom Knavs! Naime, Donald je lepoticu jugoslovenskog porekla upoznao 1998. godine, a s njom se navodno viđao dok je još bio s Karom. Tako su dve lepotice postale velike rivalke.


Pre tri godine, u knjizi Ronalda Keslera „Bela kuća Tramp: Menjajući pravila igre” opisan je jedan incident iz privatnog života današnjeg predsednika SAD u kojem su glavne zvezde upravo Melanija (danas) Tramp i Kara. Naime, Melanija je jednom prilikom na putu ka Donaldovom stanu u čuvenoj Trampovoj zgradi u Njujorku videla kako iz nje izlazi upravo Kara Jang, koja je tada bila bivša devojka njenog dragog. Melanija je navodno toliko pobesnela da je odmah raskinula s Trampom.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Donald i Melanija tad je trebalo zajedno da otputuju u Trampov luksuzni posed Mar-a-Lago u Palm biču, a njen prtljag je već poslat tamo.


Nije marila ― piše Kesler. ― Samo je raskinula s njim i naredila da joj se odeća pošalje nazad.


On je dodao da je Donald Tramp bio impresioniran Melanijim karakterom, pa se potrudio da izgladi stvari, zbog čega su se pomirili nedelju dana kasnije.


Ipak, u medijima kruži i verzija po kojoj je današnja prva dama Amerike pronašla u kupatilu šminku koja nije pripadala njoj i da je zato došlo do raskida, koji je potrajao nekoliko meseci, ali niko od učesnika nikada nije komentarisao ovaj događaj.


Kako je pre izvesnog vremena za Esquire ispričao novinar R.DŽ. Benza, iako Donald nikad nije bio primer vernog supruga, Kara je bila jedina koju je Melanija doživljavala kao pretnju.


― Znala je da Donald drugačije razmišlja o Kari nego što je to slučaj s drugim ženama s kojima se viđao u gradu. Melanija je znala da on tretira Karu drugačije. Ovo je bila devojka s kojom je ostajao kod kuće, jeo kod kuće, gledao filmove... ― ispričao je Benza.
 

Ipak, Donaldu i Kari su se putevi razišli, pa se ona još dvaput venčala, dok je on uplovio u mirnu luku s Melanijom, kojoj se 2005. godine zakleo na večnu ljubav.

 

makonda-tracker