bajka koja traje godinama

REKAO JOJ JE DA MU SE SVIĐA, ODGOVORILA JE — ĆUTANJEM: Evo kako je Nikola Jokić započeo vezu sa ženom svog života

0

Ko zna da li bi popularni sportista bio toliko uspešan na košarkaškom terenu da nije imao podršku svoje lepe supruge

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Trenuno najuspešniji srpski košarkaš i najverovatnije MVP NBA lige za aktuelnu sezonu u oktobru prošle godine izgovorio je sudbonosno "da" dugogoddišnjoj devojci Nataliji Maćešić.


Njihova ljubav, krunisana brakom, počela je još 2013. godine, kada je Nikola Jokić bio osamnaestogodišnjak, a Natalija je bila uz svog dragog i teškim i u najsvetlijim trenucima njegove uzbudljive karijere.

 

Srpski as obično ne priča mnogo o svojoj privatnosti i sve što ima da kaže govori na košarkaškom terenu, ali je u jednom intervjuu otkrio simpatičnu priču o tome kako je počela njegova veza s Natalijom, dok su još bili tinejdžeri. Kako je ispričao za magazin Gloria, upoznali su se preko prijatelja.

 

Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije — iskren je bio Nikola.

 

Lepa Natalija nije pokazivala da deli njegove simpatije, pa je Jokić morao da prizna da mu se dopada, a njena reakcija je bila posebno iznenađenje.

 


Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala — ispričao je naš košarkaš.


U trenutku kad je otpočela njihova ljubavna priča, Natalija je upisala studije u Americi, dok je Jokić nastupao za KK Vojvodina.


Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Državnom koledžu u Seminolu. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala — prisetio se Jokić.

 


Uprzo je usledio Jokićev napredak u karijeri, a vremenom je i on stigao na drugu stranu Atlantskog okeana, gde danas iz večeri u veče beleži sve neverovatnije uspehe. Na ponos svih nas — a posebno njegove porodice i lepe Natalije.


 

 

makonda-tracker