BILO JE SUĐENO

LJUBAVNA BAJKA koja traje već 18 godina: Znate li kako su se upoznali Sandra i Andrej Meljničenko?

12

Jedna od običnijih, a ipak najlepših u svetu poznatih je ljubavna priča ruskog oligarha i lepe Srpkinje, nekadašnje članice grupe Models i manekenke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati par obično čuva svoju intimu od javnosti, pa ne daju mnogo intervjua, ali u jednom od retkih osvrnuli su se na početak svoje ljubavne bajke. Ona je, kako su svojevremeno pisali mediji, počela 2003. godine na Azurnoj obali.


Kako je Andrej Meljničenko ispričao, Sandra i on upoznali su se kao milioni drugih parova ― zgodni Rus je došao u posetu prijatelju, čija devojka je bila u društvu svoje drugarice Sandre.

 

U medijima se moglo pročitati mnogo spekulacija o njihovoj vezi, a pisalo se i da je Sandra jednom prilikom skupila sav novac koji je zaradila kako bi svog dečka obradovala skupocenim ručnim satom. Njihov odnos je napredovao i bio sve ozbiljniji, a ljubav su krunisali brakom 3. septembra 2005. godine ― gde drugo nego na Azurnoj obali!

 

Srpkinja je izgledala zanosno u venčanici s potpisom Vere Veng kada je izgovorila sudbnosno "da" u jednoj drvenoj senici inspirisanoj oblikom pravoslavne crkve, a zvanice su potom na glamuroznom trodnevnom slavlju zabavljali Kristina Agilera, Vitni Hjuston i Hulio Iglesijas. Nakon toga dobili su dvoje dece: ćerku Taru i sina Adrijana.

 

1 / 6 Foto: Galeb Kosorukov, Profimedia

 

Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim ― ispričala je Sandra jednom.


Ona je istakla da je ono što spaja njenog supruga i nju to što imaju sličan ukus u svakom pogledu.

 

Imamo vrlo sličan ukus u svim segmentima – od garderobe do enterijera. Moj verenički prsten sam, nedelju dana pre no što će mi ga Andrej pokloniti, gledala i razmišljala: "Baš bih volela da ga imam". Niti je tada on bio sa mnom, niti sam mu to pominjala, a u celoj Moskvi odabrao je baš njega. To je prosto neverovatno ― otkrila je ona pre nekoliko godina.


 

 

makonda-tracker