predivni su

Bile su im potrebne GODINE da napokon BUDU PAR, dete su nazvali — ČUDOM: Ljubavna priča Danijela Krejga i Rejčel Vajs

1

Upoznali su se 1992. godine, a tek 2010. godine stupili u vezu. Za ljubavnu priču Rejčel Vajs i Danijela Krejga nikada se nije vezao niti jedan skandal, a njihova porodica važi za jednu od najskladnijih u svetu Holivuda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni Džejms Bond, glumac Danijel Krejg već godinama voli samo jednu ženu. Možda niste znali da je to dobitnica Oskara, podjednako čuvena glumica Rejčel Vajs. Njih dvoje u braku su punu deceniju, ali, zapravo, bili su jako dobri prijatelji godinama pre venčanja 2011. godine.

 

I Krejg i Rejčel imali su prve uloge 1992. godine, ali performans glumaca u londonskom Nacionalnom pozorišnom studiju spojio ih je po prvi put. Zajedno su nastupili 1994. godine i nisu ni mogli da slute da su, u stvari, ljubav za ceo život.

 

Doduše, njihove uloge kao da su naslutile kasniji razvitak ljubavne priče.

 

"Nisu bili poznati, pa je njihov prvi susret ostao nezabeležen", rekao je Rupert Kristijansen za Telegraf. "Zaplet je bio takav da su imali ljubavne scene, seksualne susrete i golotinju s ukusom", ispričao je.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Nisu jedini: i Penelope Kruz i Havijer Bardem prvi susret su imali baš dok su glumili ljubavni par.

 

Ipak, platonsko prijateljstvo Krejga i Rejčel nastavilo se u narednim godinama. Glumac je već bio oženjen škotskom glumicom Fionom London kad je upoznao Rejčel Vajs, a njih dvoje su dobili i ćerku Elu. Razveli su se 1994. Rejčel Vajs je sa Darenom Aronofskim dobila sina Henrija 2006. godine.

 

Prošle su godine, sve dok 2010. godine nije započeta romansa između Krejga i Rejčel. Njih dvoje glumili su bračni par u psihološkom trileru Dream House. Iste godine plavokosi glumac raskinuo je veridbu sa producentkinjom Sacuki Mičel. Godinu kasnije, venčali su se i u stvarnom životu, na privatnoj ceremoniji u Njujorku. Jedini gosti bila su njihova deca i dva prijatelja, pisao je Gardijan.

 

Krejg je ispričao da je poenta bila da venčanje bude privatno kako se stvari ne bi pokvarile. Njih dvoje žive povučeno, odajući samo detalje svoje veze i braka i strogo čuvajući intimu. Ćerku su dobili u septembru 2018. godine. Rejčel Vajs imala je 48 godina kad se porodila, a Krejg 50.

 

Tada su u braku bili već 7 godina, a za dete su rekli da im je veliki blagoslov, ali i čudo.

 

"Kad sam rodila sina, bila sam uverena da ću imati još najmanje dvoje dece. Ali sada, nakon što sam rodila kćer u ovim godinama, znam da više neću imati dece. Prešla sam starosnu granicu za planiranje proširenja porodice", ispričala je glumica nakon porođaja.

 

 

Rejčel Vajs tvrdi da joj je "ljubav jednostavno dogodila" sa dve godine starijim kolegom, atraktivnim glumcem Danijelom Krejgom, sa kojim se dugo samo družila.

 

"To je vrlo lična, vrlo privatna stvar. Ne mislim da je naša veza nešto naročito drugačija od ostalih, sem što smo oboje pod budnim okom javnosti", bila je iskrena glumica.

 

"Činjenica je da da sam mislila da se nikada neću udati. To nije bila vrsta ambicije koja me je zanimala. Zapravo, baš suprotno od toga. Nisam čak mogla da se povežem ni sa romantičnim komedijama u kojima je brak čitava poenta priče. Međutim, onda se to jednostavno srećom dogodilo u jednom mnogo zrelijem trenutku", izjavila je ona.

 

 

makonda-tracker