srećno

Slave rođendan istog dana, ali sa 25 GODINA RAZMAKA: Ovako su se upoznali Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas i zajedno preživeli rak, bipolarni poremećaj i hapšenje sina!

0

Da im se putevi nisu ukrstili pre 22 godine, možda danas ne bi bili onaj moćni holivudski par o kome svi pričaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 

Istog trenutka su tabloidi počeli da komentarišu njihovu dvadesetpetogodišnju razliku u godinama. Glumica je otkrila da njeni roditelji nikada nisu komentarisali ovaj sporan trenutak koji je komentarisao ceo svet.


Daglas je Džunsovu zaprosio u njihovom domu u Njujorku uoči novogodišnje noći 1999. godine. Dao joj je desetokaratni dijamant vredan milion dolara. Godinu dana kasnije izgovorili su "sudbonosno da". Nešto kasnije glumica je rodila sina, Dilana. To je njoj bilo prvo dete, a njemu drugo.

 

Godinu dana kasnije, naišli su na prvu prepreku kada je glumcu dijagnostifikovan rak grla. Hemoterapija i radijacija su mu teško pale. Džounsova je ostala uz njega sve vreme, priznala je kasnije da je bilo jako stresno jer nikada nije videla svog supruga toliko nemoćnog. Te godine je i Daglasov prvi sin, Kameron, uhapšen zbog posedovanja heroina i prodaje metamfetamina. Kasnije je pričao o tome kolika su mu podrška bili otac i Ketrin. Godine 2003. par je dobio i ćerku, Karis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 

U januaru 2011. godine, Daglas je konačno bio izlečen, ali se tri meseca kasnije glumica se prijavila u instituciju za mentalno obolele zbog biipolarnog poremećana drugog stepena. U aprilu 2013. dobila je profesionalnu pomoć.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 

Četiri meseca kasnije Daglas i Džounsova su odlučili da se rastave. Glumac je pak nešto kasnije priznao medijima da pokušavaju da reše sve nesuglasice.

 

Tako je i bilo.

 

U novembru ove godine slaviće svoju sedamnaestogodišnjicu braka. Ono što brak održava, kako kaže glumica, jesu razumevanje, slušanje, pokušavanje da jedno drugom budu i prijatelji i sva moguća pomoć.

 

 

makonda-tracker