presedan

PROMENILI SU ISTORIJU: Prvi GEJ BRAK u engleskoj kraljevskoj porodici desio se prošlog vikenda! Mladoženju otpratila bivša supruga do oltara (FOTO)

5

Iako se ovo venčanje desilo bez medijske pažnje i van očiju javnosti, vesti su ipak iscurele.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rođak kraljice Elizabete II lord Ajvar Mauntbaten promenio je istoriju prethodnog vikenda! Prvi je iz kraljevske porodice koji je uplovio u istopolni brak.

 

On i Džejms Kojl razmenili su bračne zavete i postali muž i muž. Nije baš najjasnije da li su rođaci poput Kejt Midlton, princa Vilijama, princa Čarlsa prisustvovali

 

Iako se ovo venčanje desilo bez medijske pažnje i van očiju javnosti, lord Ajvar je podelio jednu fotografiju na svom Instagram profilu uz jednu emotivnu poruku.

Konačno smo uspeli! Bio je ovo neverovatan dan uprkos britanskom vremenu... Najviše hvala mojim trima divnim devojčicama što su bile pune razumevanja i podreške, bez njihove podrške ovo se nikada ne bi dogovdilo. I na kraju, najviše hvala Džejmsu što je prosto savršen."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivar (@ivar_mountbatten) on

 

Lord Ajvar prvi put se oženio 1994. godine Penelopom Tomson, ali su se 2011. godine razveli sporazumno. Pet godina kasnije otkrio je da je gej. Oni imaju tri ćerke zajedno. Cela porodica prisustvovala je venčanju, a Penelopa je bila ta koja ga je otpratila do oltara.

 

 

 

makonda-tracker