srećno

Slave rođendan istog dana, ali sa 25 GODINA RAZMAKA: Ovako su se upoznali Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas i zajedno preživeli rak, bipolarni poremećaj i hapšenje sina!

0

Da im se putevi nisu ukrstili pre 22 godine, možda danas ne bi bili onaj moćni holivudski par o kome svi pričaju.

majkl daglas i ketrin zita džouns
majkl daglas i ketrin zita džounsfoto: Profimedia

Vreme je na strani Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džouns.

 

Oni danas slave svoje rođendane! Glumica svoj 49, a glumac svoj 74. rođendan.

 

Da im se putevi nisu ukrstili pre 22 godine, možda danas ne bi bili onaj moćni holivudski par o kome svi pričaju. Iako su imali svoje uspomene i padove, očigledno je da su ovi dobitnici Oskara svoj brak shvatili prilično ozbiljno.

 

Kako su se zapravo oni upoznali?

 

Bilo je to 1996. godine na Dovil filmskom festivalu. Poznatoj glumici je rečno da Majkl Daglas želi da je upozna. Ona je, kako priznaje u jednom intervjuu, bila pomalo nervozna zato što nije znala zbog čega je želeo da je upozna.

 

U to vreme Daglas je bio na promociji svog filma "Savršeni ubica", a Džounsova "Masku Zoroa". Ona ga je prvo videla u lobiju hotela, ali je on prošao pored nje.

Rekla sam svom bratu da je Majkl očigledno ne želi toliko da me upozna, čim je tako nezainteresovano prošao pored mene", priznala je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zajednički prijatelji Antionio Banderas i Melani Grifit su ih upoznali na jednoj privatnoj večeri nešto kasnije. Daglas je pitao da li može sesti pored Džounsove, iako je, kako je priznao u svom intervjuu, mislio da nema šanse kod nje.

Upoznao sam je kod bara i bio sam potpuni džentlmen. Posle pola sata rekao sam joj da ću biti otac njenoj deci, na šta mi je ona odgovorila: 'Čula sam mnogo o tebi i videla, mislim da je vreme da kažem laku noć' i sledećeg dana otputovala", rekao je Majkl.

On, međutim, nije bio spreman da odustane, te joj je sledećeg dana poslao cveće i izvinjenje. Očigledno je uspelo!

 

Devet meseci kasnije, u toku jednog dugog razgovora preko telefona, pitala ga je zbog čega oni nisu zajedno. Priznali su sebi da se odlično zabavljaju i da ne žele sutradan da jedno drugom budu kao bivši na listi i da podignu svoju ljubav na sledeći nivo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker