svačega je bilo

Od najveće sreće do potpunog pakla za samo godinu dana: Nataša Bekvalac danas PUNI 38 GODINA, iza sebe je ostavila sve loše, a OVA OSOBA joj je poslala najpotresniju čestitku! (FOTO)

0

Ne grešimo ako kažemo da su prethodnih 365 dana za nju bili nezaboravni. I u pozitivnom, ali i u negativnom kontekstu.

nataša bekvalac
nataša bekvalacfoto: Dragan Kadić

Popularna pevačica Nataša Bekvalac danas slavi 38. rođendan. Ne grešimo ako kažemo da je prethodna godina za nju bila nezaboravna. I u pozitivnom, ali i u negativnom kontekstu.

 

Pre malo više od godinu dana, tačnije u aprilu 2017. godine, Nataša i Luka Lazukić pojavili su se zajedno na proslavi povodom rođenja drugog deteta njene sestre Kristine Bekvalac. Od tog dana pa sve do aprila ove godine Nataša Bekvalac i Lazukić svako je hteo deo njihove veze za sebe.

 

nataša i luka
nataša i lukafoto: Dragana Udovičić

Venčanjem na Ibici 25. septembra krunisali su svoju ljubav. Svi u belom, uz puno osmeha i ljubavi proslavili su njihovu vezu. Ubrzo je Nataša Bekvalac otkrila da je trudna i da očekuje drugo dete. U medijima je često isticala da je jako srećna jer je pronašla čoveka svog života, posebno nakon dva neuspešna braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem.

 

Međutim, kako je njen otac nekoliko meseci kasnije u medijima otkrio, niko zapravo nije znao šta se dešava u njihova četiri zida. Ispostavilo se ubrzo da je bajki došao kraj.


U noći između 13. i 14. aprila ove godine Luka Lazukić brutalno je pretukao Natašu u njihovom porodičnom domu, nakon štoje kasno došao iz kafane. Od tada drama između njih dvoje se nastavlja. Suđenje za nasilje u porodici traje, proces okončanja njihovg braka takođe, a nekadašnja velika ljubav pevačice sada sredom viđa ćerku u Centru za socijalni rad.

 

Danas, godinu dana od venčanja, Nataša ne slavi godišnjicu braka, već samo svoj rođendan.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker