čista inspiracija

Nadamo se da sedite! Jesenji stajling Dženifer Lopez koji ubrzava puls modnim sladokuscima

0

Nema trendi jeseni bez maslinastozelene odeće i klasičnih čizama, a Džej Lo je spremna za zakorači u narednu sezonu.

Dženifer Lopez ničim ne pokazuje da prolazi kroz težak period
Dženifer Lopez ničim ne pokazuje da prolazi kroz težak periodfoto: EPA / NINA PROMMER

Pevačica i glumica Dženifer Lopez trenutno prolazi kroz bolan razvod od Bena Afleka, holivudskog glumca za kog je nedavno rekla da je ljubav njenog života i posvetila mu najnoviji album i dokumentarni film.


Međutim, to se na njoj – kao i inače kada ima bilo koji problem u životu – ne vidi. Džej Lo izgleda spektakularno u svakoj prilici, nasmejana je i besprekorno doterana, a trenutno promoviše svoj novi film "Unstoppable", pa imamo priliku da je viđamo svakodnevno.


Latino diva promenila je proteklih dana više interesantnih modnih kombinacija, a poseban utisak ostavila je stajlingom na jednom promotivnom događaju u Torontu.

 

Pogledajte kako je ona izgledala.

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Jesenji look Dženifer Lopez


Dženifer se tom prilikom pojavila u maslinastom izdanju od glave do pete , a opredelila se za nešto ležerniji look nego inače. Ona je ponela lagani džemper s V-izrezom koji potpisuje Burberry, model od vune alpake, u spoju s dubokom maksi-suknjom iste modne kuće.

 

Dženifer Lopez u Burberry stajlingu
Dženifer Lopez u Burberry stajlingufoto: jlo/Instagram

Zahvaljujući dubokom šlicu videli smo da je Džej Lo ispod nosila ravne čizme kolena, kožni saddle model s kaišem, a svemu je dodala saddle Burberry torbicu.


Jedino što nije delo čuvene britanske modne kuće su saočare za sunce sa zlatnim staklima brenda Bottega Veneta, koje su se odlično uklopile uz maslinastozelene tonove na odeći.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker