ne kriju u kakvim su odnosima

Dženifer Lopez i Ben Aflek "uhvaćeni" zajedno u poznatom hotelu: Prvo pojavljivanje para od razvoda zagolicalo maštu

0

Veliku pažnju javnosti izazvalo je pojavljivanje bivših supružnika na Beverli Hilsu 

foto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što su se razveli Ben Aflek i Dženifer Lopez su se neko vreme držali na distanci i pokušavali su da ostanu ispod radara znatiželjnim medijima. Ipak, i on i ona su viđeni sa različitim ljudima što je podgrejalo glasine da su već spremni na veze sa novim partnerima.

 

Ipak, do sada nije bilo jasno u kakvim odnosima su njih dvoje nakon što su stavili tačku na svoj brak. Ipak, nove fotografije rešavaju i tu dilemu i definitivno govore u prilig činjenici da je među njima sve u najboljem redu.

Na fotografijama koje su napravljene ispred jednog poznatoh hotela na Beverli Hilsu, a na kojem smo mogli da vidimo Afleka (52) i Lopezovu (55) vidi se da par normalno razgovara, šeta, a potom ulazi u hotel. Sa njima su bila i deca.

 

BEN I DŽEJ LO PRVI PUT U JAVNOSTI OD RAZVODA
BEN I DŽEJ LO PRVI PUT U JAVNOSTI OD RAZVODA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ben je nosio plave farmerke i plavu košulju na dugmad sa tamnim naočarima za sunce, dok je Džej Lo odlučila da izgleda savršeno i otkrije sve svoje atribute. Ona je za ovu priliku ponela tamne farmerke sa visokim strukom i crni top dugih rukava koji je otkrivao deo njenog savršenog stomaka.

 

DŽEJ LO I BEN ULAZE U POZNATI HOTEL
DŽEJ LO I BEN ULAZE U POZNATI HOTEL foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Par je takođe fotografisan zajedno u crnom terencu, i dok je Aflek bio za volanom i Lopezova je sedela na suvozačevom sedištu.

 

Zajednički izlazak Lopeza i Afleka dolazi skoro mesec dana nakon što su podneli zahtev za razvod od Afleka nakon više od dve godine braka. U svom podnesku navela je 26. april 2024. kao datum njihovog razvoda.

 

DŽENIFER LOPEZ I BEN ZAJEDNO U CRNOM TERENCU
DŽENIFER LOPEZ I BEN ZAJEDNO U CRNOM TERENCU foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Zaista se trudila da stvari funkcionišu i slomljena je srca - rekao je izvor za People o Lopezovoj u vreme podnošenja zahteva. - Deca su glavni prioritet, kao što su i uvek bila.

 

Prošle nedelje, Lopez je prisustvovala premijeri njenog i Aflekovog novog filma, Unstoppable, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Za događaj je nosila blistavu srebrnu haljinu Tamara Ralf do poda, a primećena je kako ćaska sa Aflekovim dugogodišnjim prijateljem i produkcijskim partnerom Metom Dejmonom više od 20 minuta na poslednjoj žurci premijere.

 

DŽEJ LO SA METOM DEJMONOM NA ŽURCI NAKOM PREMIJERE FILMA
DŽEJ LO SA METOM DEJMONOM NA ŽURCI NAKOM PREMIJERE FILMA foto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

- Džen i Met su počeli da razgovaraju i imali su dug, dubok razgovor - rekao je insajder za People, dodajući da su se njih dvoje smejali i da su uživali. Takođe su se držali za ruke dok su ćaskali nekoliko minuta.

 

Aflek nije prisustvovao premijeri filma i umesto toga je fotografisan kako izlazi sa dvoje svoje dece — Samjuelom (12) i Serafinom (15) u Los Anđelesu istog dana. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srbin oduševio Dženifer Lopez 

 

makonda-tracker