vreme mu ne može ništa

Nije mu odolela ni Šenon Doerti: Kola iz serije "Čari" žene su obožavale, a ovako on danas izgleda

0

Pored veštica iz serije "Čari", u toj seriji obožavali smo i demona Kola, kog je odglumio zavodnik Džulijan Mekmen.

Džulijan Mekmen bio je vrlo popularn u mlađim danima
Džulijan Mekmen bio je vrlo popularn u mlađim danimafoto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Čuvena serija o avanturama sestara veštica, "Čari", mamila je gledaoce dvehiljaditih ispred malih ekrana, a svaka od veštica, od Šenon Doerti, koja je nedavno preminula, do poslednje u nizu, Rouz MekGouan, imala je armije obožavalaca.

 

Popularnost nije zaobišla ni muške likove serije, a posebno zavodljivog i zlog demona Kola, odnosno Baltazara i Izvora, Fibinu veliku ljubav, kog je odglumio Džulijan Mekmen.

 

Australijski glumac Džulijan Mekmen rođen je 1968. godine u Sidneju i sada ima 56 godina, a iako ga godinama nismo videli, čini se da mu vreme ne može išta!

Glumac čiji je otac nekoliko godina bio premijer Australije, imao je i uspešnu karijeru u manekenskom poslu. Dok je bio student prava na Univerzitetu u Sidneju, zablistao je na modnim pistama Pariza, Milana, Rima, Njujorka i drugih centara mode.

 

Zanimljivo je da je svoju glumačku karijeru započeo ulogom u reklami za farmerke, iako je kao mlađi sanjao da postane vozač kamiona! Posle nekoliko reklama, atraktivni momak je pozvan da igra bogatog naslednika u seriji „Dinastija” i tako je počela njegova sjajna karijera.

 

 

Međutim, prava slava stigla je dvehiljaditih, kada se pojavio u trećoj sezoni serije „Čari“, koja je do tada imala veliki uspeh kod gledalaca. Džulijan se svima toliko dopao da mu je ugovor produžen na još dve sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

 

Glumac, koji se do tada ženio dva puta, bio je u romantičnoj vezi sa Šenen Doert, a danas je u braku s glumicom Keli Panjagua. Zavodljivi glumac u svojoj karijeri ostvario se u mnogim tipovima ostvarenja: detektivskim filmovima, akcionim filmovima, fantazijama i horor filmovima.

 

Ovako on izgleda danas:

 

Džulijan Mekmen na Kanskom festivalu
Džulijan Mekmen na Kanskom festivalufoto: SGP / ddp USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

 

makonda-tracker