nije je prežalio?

Njega je ljubila pre pomirenja s Aflekom: Bivši verenik Džej Lo "potkačio" latino divu nakon što je zatražila razvod?

0

Juče su u javnost procurele fotke zahteva za razvod braka sa Benom Aflekom koji je podnela Džej Lo.

Dženifer je pre Afleka bila verena za Aleksa Rodrigeza
Dženifer je pre Afleka bila verena za Aleksa Rodrigezafoto: Splash News / Splash / Profimedia

I zvanično je potvrđeno da je Dženifer Lopez nakon dve godine podnela zahtev za razvod braka sa glumcem Benom Aflekom.

 

Nakon meseci spekulisanja konačan dokaz o ponovnom krahu njihove ljubavi stigao je u vidu fotografija na kojima se jasno vide papiri za razvod sa svim pojedinostima.

 

Usred ljubavne drame kakvu Latino diva proživljava po ko zna koji put, na Instagramu se oglasio njen bivši verenik Aleks Rodrigez i dvosmislenom porukom zaintrigirao javnost.

 

Pre nego što će se pomiriti sa svojom prvom i neprežaljenom ljubavi iz mladosti, slavna Džej Lo uživala je u ljubavi sa američkom bejzbol zvezdom Aleksom Rodrigezom.

 

Par se zabavljao od 2017. godine, a otkako su se verili 2019. počeli su da žive zajedno sa svojom decom iz prethodnih brakova kao jedna velika i srećna porodica.

 

Kao kometa svet je 2021. godine pogodila vest o raskidu para koji je obećavao, a čini se da je ovaj rastanak teže pao sportisti koji je često znao da uputi poneku misterioznu i dvosmislenu poruku putem društvenih mreža.

 

Nekada su se mnogo voleli
Nekada su se mnogo volelifoto: Instagram

Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta; Rodrigez je juče na svojoj Instagram priči podelio sopstveni citat koji mnogi povezuju upravo sa Lopezovom i situacijom u kojoj se trenutno nalazi.

 

Rodrigez je juče okačio fotku sa dvosmislenim citatom
Rodrigez je juče okačio fotku sa dvosmislenim citatomfoto: Instagram / Alex Rodriguez

– Možemo poći ili u jednom ili u drugom pravcu, ali uvek smo mi sami ti koji odlučuju kojim će putem poći – glasila je rečenica koju su mnogi protumačili kao ne tako skrivenu poruku za bivšu ljubav proslavljenog sportiste.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker