tužna istina

"Ide joj na živce, misli da je bolja od nje": U kakvim su odnosima Džej Lo i žena Meta Dejmona?

0

Holivudski glumci Ben Aflek i Met Dejmon su nerazdvojni od detinjstva i trudili su se da njihove supruge Dženifer Lopez i Lusijana Baroso postanu prijateljice, ali im to nikako nije polazilo za rukom.

Lusijana Bozan Baroso i Met Dejmon upoznali su se baš u vreme kada su Dženifer Lopez i Ben Aflek raskinuli prvi put
Lusijana Bozan Baroso i Met Dejmon upoznali su se baš u vreme kada su Dženifer Lopez i Ben Aflek raskinuli prvi putfoto: EPA/ETTORE FERRARI

Razvod Džej Lo i Bena Afleka definitivno je tema koja će obeležiti ovu godinu, koja je počela tako što je latino zvezda objavila dokumentarni film posvećen njihovoj ljubavi i pomirenju posle 17 godina.


Ipak, pre nekoliko dana mediji su javili da je Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod posle samo dve godine braka, a svakodnevno isplivavaju detalji o odnosu nekadašnjeg omiljenog holivudskog para.


Ben Aflek je na dan kada je Dženifer podnela neophodnu dokumentaciju u sudu bio na putovanju s bivšom suprugom Dženifer Garner, a nema sumnje da će mu glumac Met Dejmon, njegov prijatelj od detinjstva, pomoći da prebrodi ovaj period.

Odnos Dženifer Lopez sa ženom Meta Dejmona

 

Dejmon je podržavao par sve vreme, iako se neko vreme pisalo da je glumac imao osećaj da Benifer ponovo neće uspeti sačuva vezu. U svakom slučaju, njegova supruga Lusijana Baroso i on uvek su tu za Bena Afleka, a navodno je to neko vreme bilo vrlo teško jer se Dejmonova draga i Džej Lo ne simpatišu previše.

 

Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod braka s Benom Aflekom
Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod braka s Benom Aflekomfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Met i njegova supruga zajedno su od 2005. i i maju četvoro dece, a upoznali su se 2004, baš u vreme kada su Ben i Dženifer raskinuli prvi put. Lusijana je dobro upoznala Afleka i zbližila se s njim tokom godina, a kada se Džej Lo vratila u njegov život, navodno je ženi Meta Dejmona "išla na živce".


Lusi misli da je bolja od nje – rekao je izvor blizak zvezdama.


Navodno su Aflek i Dejmon davali sve od sebe da se njihove supruge sprijatelje, ali je to uvek propadalo.

 


Nikad ne prođe dobro – kaže neimenovani izvor. – Ben i Met misle da bi bilo odlično da njih četvoro otputuju u Meksiko za vikend. Momci ne mogu da ih nateraju, ali su se prilično umorili od svega.

Prema glasinama koje kolaju Holivudom, Dženifer Lopez nije bila zainteresovana da se sprijatelji s Lusijanom, a one su viđene na istom mestu u tek nekoliko prilika. U aprilu ove godine Džej Lo je izašla na ručak s Dejmonom i njegovom suprugom bez Afleka tokom posete njenom rodnom Njujorku, a sada smo otkrili da se baš tada raspadao njihov brak.

 

Džej Lo uslikana je nakon ručka s Metom Dejmonom i njegovom ženom u Njujorku u vreme kada se njen brak s Aflekom bližio kraju, ali paparaci nisu uspeli da fotografišu poznati par.
Džej Lo uslikana je nakon ručka s Metom Dejmonom i njegovom ženom u Njujorku u vreme kada se njen brak s Aflekom bližio kraju, ali paparaci nisu uspeli da fotografišu poznati par.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Met Dejmon je, inače, nakon pomirenja Benifer 2021. izjavio da je "tako srećan zbog njih".


On je najbolji! Zaslužuje svu sreću sveta. Drago mi je zbog oboje – istakao je za Extra glumac.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker