to je njen način

Kad ju je ostavio ispred oltara, priredila je medijski performans: Džej Lo opet pokazala kako pobediti u bolnom raskidu

0

Nakon što ju je "ostavio ispred oltara" 2003, Ben Aflek je viđan na ulicama Los Anđelesa u ne preterano laskavim izdanjima, dok je Dženifer Lopez priredila mali medijski šou. I sada, kada se razvode, ona pokazuje da nema vremena za plakanje.

Ben Aflek i Dženifer Lopez pomirili su se 2021, čak 17 godina nakon što su se razišli prvi put
Ben Aflek i Dženifer Lopez pomirili su se 2021, čak 17 godina nakon što su se razišli prvi putfoto: Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia

Nakon višemesečnih spekulacija, od pre nekoliko dana je zvanično – holivudske zvezde Džej Lo i Ben Aflek razvode se posle dve godine braka.


Pevačica i glumica podnela je zahtev za razvod u Višem sudu Okruga Los Anđeles, a više medija imalo je uvid u dokumentaciju, pa je poznato mnogo detalja u vezi s prekidom njihovog braka.


Dženifer Lopez se u međuvremenu povukla iz javnosti, a juče se oglasila prvi put otkako je otkriveno da se ipak razvodi od glumca, za kog je više puta istakla da je ljubav njenog života.


Iako se očekivalo zvanično saopštenje za medije, Dženifer ipak nije ni pomenula kraj svoje zajednice s Aflekom već je samo podelila "selfi" na kom izgleda uobičajeno božasntveno i glamurozno.

 

Selfi koji je Dženifer Lopez objavila posle podnošenja zahteva za razvod verovatno je stariji zbog novogodišnje jelke u pozadini
Selfi koji je Dženifer Lopez objavila posle podnošenja zahteva za razvod verovatno je stariji zbog novogodišnje jelke u pozadinifoto: jlo/Instagram

Savršeno našminkana, s raskošnim loknama, latino diva deluje zadovoljno, ali ukrašena novogodišnja jelka u pozadini pokazuje da bi u pitanju mogla biti stara fotografija. Ili nije?


Poruka, međutim, stoji – ništa ne može da uništi Džej Lo! Ipak, i ova fotografija mlaka u odnosu na način na koji nam je holivudska zvezda poručivala isto 2003. godine, nakon što su Aflek i ona otkazali venčanje.

Prvo pojavljivanje Dženifer Lopez nakon otkazivanja venčanja 2003.


Dženifer Lopez i Ben Aflek – Benifer – bili su zlatni holivudski par 2002. i 2003, nakon što su se zavoleli na setu filma "Gigli". Međutim, nismo mogli da se izbore s pritiskom medija, pa su otkazali venčanje u septembru 2003.

 

Ni druga šansa za ljubav Džej Lo i Bena Afleka nije uspela
Ni druga šansa za ljubav Džej Lo i Bena Afleka nije uspela foto: EPA/CJ GUNTHER

Par je objavio saopštenje za javnost u kom su istakli da su odlučili da odlože ceremoniju zbog velike medijske pažnje jer žele da taj dan bude radostan i svet za njih, njihove porodice i prijatelje. Međutim, odmah su se pojavile spekulacije da je to kraj ljubavi Džej Lo i Afleka, što se zvanično desilo tek nekoliko meseci kasnije, a najglasnije se i danas čuje da je glumac bio taj koji je sve otkazao četiri dana pred venčanje. Drugim rečima, da ju je ostavio ispred oltara.


Uskoro im mediji nisu dali mira, a Bena su paparaci viđali kako šeta sam po Los Anđelesu, dok je Dženifer otišla u Majami i tamo priredila mali performans prikrivanja bola usred teškog perioda.


Najpre je fotografisana na plaži, a i 20 godina kasnije se priča da je ovaj paparaco bio namešten.

Viđena je u belom bikiniju, potom i u sportskom izdanju za plažu, besprekorno lepa bez trunke šminke, kako se umotava u peškire luksuznih brendova i gotovo da pozira dok izlazi iz vode i opušta se na stenama. Potom je s društvom otišla u bioskop i gedala "Bilo jednom u Meksiku", a viđali su je i kako posećuje noćne klubove Crobar i Opium Garden/Prive.


To je samo potvrda komentara koji kruži društvenim mrežama otkako je postalo jasno da je njen brak s Aflekom ove godine zapao u krizu: nemoguće je videti Džej Lo s "viškom kilograma, bez novca, ružnu ili depresivnu".

 

Da Dženifer nije lako, nema sumnje, ali ona to nikada neće pokazati!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker