narušeno prijateljstvo?

"Nikada ne bih mogao da živim tako": Najbolji drug Bena Afleka iznenadio izjavom u jeku glumčevog razvoda sa Džej Lo

0

Ben Aflek i Met Dejmon već decenijama su najbolji prijatelji.

Met Dejmon i Ben Aflek najbolji su prijatelji iz mladosti
Met Dejmon i Ben Aflek najbolji su prijatelji iz mladostifoto: EPA/JIMMY MORRIS

Holivudska scena ponovo je u centru pažnje jer su Dženifer Lopez i Ben Aflek, jedan od najpoznatijih parova na svetu, odlučili da se raziđu.

 

Pevačica i glumica Dženifer Lopez nedavno je podnela zahtev za razvod, čime je potvrdila glasine koje su već neko vreme kružile među njihovim obožavaocima.

 

Njihova ljubavna priča, koja je obeležena i velikim usponima i padovima, sada se privodi kraju na način koji je malo ko očekivao.

 

U jeku ove emotivne drame, oglasio se Benov dugogodišnji prijatelj i kolega, Met Dejmon.

 

U svom iskrenom obraćanju, Dejmon je izjavio da nikada ne bi mogao da izdrži pritiske s kojima se Ben suočavao tokom obe veze sa Dženifer - i one iz 2000-ih, i ove obnovljene.

 

– Pre 25 godina kultura trač časopisa bila je ogromna, ali mene su ignorisali. Nisam bio zanimljiva priča, oženjen momak je dosadan. Skandali i seks su ono što privlači pažnju. Imao sam sreće – rekao je on.

 

Dženifer i Ben voleli su se pre više od 2 decenije
Dženifer i Ben voleli su se pre više od 2 decenijefoto: EPA/CJ GUNTHER

– Pogledam Bena i ne mogu ni da zamislim da živim pod lupom 25 godina – dodao je glumac.

 

Dejmonova izjava dodatno je raspalila medijsku vatru, otkrivajući složenost odnosa između Afleka i Lopezove.

 

Spekulacije o lošim odnosima između Dženifer i Meta dugo su kružile. Insajderi tvrde da pevačica nikada nije bila blagonaklona prema Dejmonu, čak ni u vreme kada su njih dvojica bili nerazdvojni.

 

Štaviše, priča se da je Dženifer svojevremeno zabranila Benu da se druži sa svojim dugogodišnjim prijateljem, što je dodatno opteretilo njihov odnos.

 

Da li je Dženifer uspela da naruši njihovo prijateljstvo?
Da li je Dženifer uspela da naruši njihovo prijateljstvo?foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Iako je ljubavna priča između Dženifer Lopez i Bena Afleka bila poput holivudskog filma sa svim svojim preokretima, nažalost, ovaj film se završava razvodom.

 

Ostaje da se vidi kako će se razvijati odnosi među akterima ove drame u budućnosti, ali jedno je sigurno - ova priča će još dugo biti tema broj jedan u medijima.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker