paparaco fotografije

On nju ljubi, ona ga neprestano gleda: Fotografije Nikol Kidman i Antonija Banderasa iz Venecije koje su obišle svet

0

Nikol Kidman i Antonio Banderas u Veneciji su prisustvovali premijeri novog filma Babygirl, a par je i privatno veoma blizak.

Antonio Banderas i Nikol Kidman u Veneciji
Antonio Banderas i Nikol Kidman u Venecijifoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

81. Filmski festival u Veneciji, poznatiji pod imenom Mostra, i ove godine je domaćin brojnih zvezda Holivuda, a najprimećenija do sada bila je Anđelina Džoli.

 

Nakon zahteva da se ne sretne s bivšom ljubavi Bredom Pitom, glumica je napustila Veneciju nakon svetske premijere filma "Marija", a nove zvezde stigle su na red za poziranje na crvenom tepihu!

 

Reč je o Nikol Kidman i Antoniju Banderasu, koji na Mostri predstavljaju nosi film Babygirl, a čije fotografije su tema dana u Evropi i Americi.

 

Nikol je na Lido stigla vodenim taksijem kako bi prisustvovala svetskoj premijeri dugoočekivanog psihološkog i erotskog trilera, a s njom su stigli i Banderas, kao i njen filmski partner Haris Dikinson, s kojim ulazi u aferu po radnji filma.

 

Ipak, očita hemija videla se između Nikol i Banderasa! Par se sve vreme smeškao, bio u prisnom razgovoru, on je nju ljubio u obraz, a ona njega posmatrala... Međutim, veruje se da je njihov odnos samo prijateljski i da je takvo poziranje u svrhu dobre promocije filma Babygirl, od kog se mnogo očekuje.

 

Pogledajte njihove fotografije u galeriji:

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Bonus video

Aleksa Balašević na Sarajevo Film festivalu

 

makonda-tracker