teška na pokazivanju emocija

Ovakvu je apsolutno nikada ne viđamo: Zašto je Anđelina Džoli grcala u suzama na Mostri?

0

Anđelinu Džoli gotovo nikada ne viđamo emotivnu na način koji je pokazala na 81. Mostri.

Anđelina Džoli na svetskoj premijeri filma 'Marija' na 81. Mostri
Anđelina Džoli na svetskoj premijeri filma "Marija" na 81. Mostrifoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glumica Anđelina Džoli najprimećenija je među zvezdama Holivuda na 81. Filmskom festivalu u Veneciji, poznatom i kao Mostra.

 

Od prvog trenutka kada je kročila u Veneciju, Anđelina je na sebe privukla poglede, paparace, a već prvi njen stajling bio je apsolutno atipičan za trenutne vremenske uslove.

 

Ona je birala božanstveno izdanje za prvo pojavljivanje, da bi se kasnije pojavila u crnoj haljini, a za svetsku premijeru filma "Marija", inspirisanim životom muzičke dive Marije Kalas, birala je zlatne, šampanj i krem nijanse i krzno sa vintidž brošem za utisak potpunog glamura.

 

Džolijeva je nakon premijere završila u suzama, tokom osmominutnog aplauza i ovacija u Veneciji. Anđelina je skretala pogled, pokušavajući da sakrije suze u Sala Grande teatru, što se vidi u snimcima koji kruže društvenim mrežama.

 

 

Anđelina u suzama nije tako čest prizor, pa ne čudi što su ovi prizori brzo postali viralni, a glumica je rukom krila lice u nekoliko navrata.

 

 

Anđelina je odala počast Mariji Kalas noseći na jednom foto-šutingu Cartier Panthère komad nakita koji je pripadao legendarnoj divi.

 

Rešila sam da ne kopiram Marijine autfite jer su bili njeni i njeni crveni tepisi u Veneciji su bili božanstveni, pa sam joj malo odala počast na drugačiji način. Možete da zamislite koliko je bilo posebno nositi njen komad nakita — rekla je Anđelina Džoli za Vog.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker