predivne!

Nasledila je svu maminu lepotu: Nikol Kidman je povela ćerku na crveni tepih i zajedno — oduzimaju dah

5

Nikol Kidman i njena ćerka Sandej Rouz Urban bile su zvezde jednog događaja u Parizu.

Nikol Kidman posle dvoje usvojene dece dobila je ćerku Sandej Rouz
Nikol Kidman posle dvoje usvojene dece dobila je ćerku Sandej Rouzfoto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Mada su deca Nikol Kidman godinama bila enigma za javnost, njene najmlađe ćerke, čini se, dovoljno su porasle da sa mamom mogu ponosno da šetaju crvenim tepihom.

 

Iako sa starijom, usvojenom decom Izabel i Konorom Kruzom Nikol nema idealan odnos, njene ćerke iz braka s Kitom Urbanom jesu njena stena i stalna podrška.

 

16-godišnja Sandej Rouz Urban bila je mamino društvo na događaju koji je u Parizu organizovala kompanija satova Omega, a mama i ćerka pozirale su foto-reporterima jedna kraj druge.

 

Nikol i Sandej su se ponosno osmehivale, čak se i držeći za ruke u jednom momentu, a jasno je da je Nikolina ćerka nasledila svu njenu lepotu.

 

Lepa Sandej Rouz ponela je sivi kompletić koji se sastojao od prsluka i pantalona, dok je Nikol nosila krop-top bele boje uz belu suknju.

 

Nikol Kidman i Sandej Rouz Urban Kidman
Nikol Kidman i Sandej Rouz Urban Kidmanfoto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikol i njen suprug Kit Urban (56), pored Sandej Rouz, imaju i trinaestogodišnju ćerku Fej Margaret.

 

Sandej Rouz Urban, inače, obožava muziku, ali planira da se bavi filmom kad poraste, najverovatnije režijom, što Nikol podržava. Međutim, kako se jednom prilikom pohvalila, Sandej je dobila i ulogu u školskoj predstavi, pa joj je mama pomogla da nauči svoje replike.

 

 

Sandej Rouz je rođena 2008. godine, nakon što su Nikol doktori rekli da neće moći prirodno da začne. Fejt Margaret je rodila surogat majka 2010.

 

Iskusila sam usvajanje, rađanje deteta i imali smo surogat majku. Kad se sve skupi, ja samo želim da budem mama — rekla je Nikol.

 

Pogledajte još njihovih slika u galeriji:

 

1 / 6 Foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedi

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ko je ćerka Filipa Ceptera?

 

makonda-tracker