zanimljivo...

Godinama nije govorila o njemu: Nikol Kidman se prisetila posebnog perioda braka s Tomom Kruzom i pomenula bivšeg muža

0

Nikol Kidman već decenijama nije u braku s Tomom Kruzom i prekršila je pravilo da ga nikada ne pominje javno.

Nikol Kidman prisetila se vremena saradnje i snimanja sa bivšim suprugom Tomom Kruzom
Nikol Kidman prisetila se vremena saradnje i snimanja sa bivšim suprugom Tomom Kruzomfoto: Mindy Schauer / Zuma Press / Profimedia

Poznata glumica Nikol Kidman bila je u braku sa Tomom Kruzom punih 11 godina, a njihova ljubavna priča je puna previranja, lepih, ali najviše bolnih momenata.

 

Nekada najlepši par Holivuda bio je nerazdvojan u vreme svoje najveće ljubavi, ali godinama kasnije, ne govore jedno o drugom, niti žele da se vide očima.

 

Tom Kruz nije ostao u dobrim odnosima s većinom svojih bivših devojaka, s izuzetkom možda Penelope Kruz, ali s Nikol, kao ni sa Kejti Holms, nije se rastao prijateljski.

 

Baš zato je iznenadilo kada je Nikol prokomentarisala nedavno Toma, a povod je bilo film Širom zatvorenih očiju iz 1999. godine.

 

Glumica je tada snimala sa suprugom, a na 25. godišnjici ovog filma Stenlija Kjubrika prisetila se snimanja ovog filma s Kruzom.

 

Šta je Nikol Kidman govorila o Tomu Kruzu?

 

Kada su je pitali da li je Kjubrik uzimao inspiraciju iz njihovog braka za projekat, ona je rekla:

 

Pretpostavljam da ga je minirao — iznenadila je Kidmanova.

 

 Imao je ideje za koje je bio zainteresovan, pitao bi dosta pitanja, ali imao je snažan osećaj za priču koju je pričao. Sećam se da je govorio da su ljubavni trouglovi teška stvar. Moraš da budeš pažljiv kad si u trouglu jer jedna osoba može da se oseća kao da su se druge dve udružile protiv nje. Ipak, bio je svestan i znao je kako da rukovodi nama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SpicyPulp (@spicypulp)

 

Ona je otkrila da se nije osećala kao da se neko udružio protiv nje, jer su Tom i ona imali sasvim drugačije odnose sa Kjubrikom.

 

Ima tu nečeg kad si žena, a Stenli je voleo žene. Imao je drugačiji odnos s Tomom i zajedno su više radili na njegovom liku.

 

Kidmanova se prisetila da je morala da deli kamion za snimanje sa suprugom jer budžet nije bio dovoljno velik da svako ima svoj.

 

— Kuća nam je bila udaljena deset minuta, ali živeli smo u tom kamionu. Tom i ja smo ga delilli jer je Stenli rekao da ne može da priušti da svako ima svoj.

 

Nikol Kidman je na godišnjici Kjrubrikovog filma govorila o odnosu koji su tada imali
Nikol Kidman je na godišnjici Kjrubrikovog filma govorila o odnosu koji su tada imali foto: Magali Delporte / News Licensing / Profimedia

Dodala je da bi Kruz igrao igrice u pauzama između snimanja, a ona se prisetila kako su nedeljama snimali jednu scenu koja je na kraju izbačena.

 

  Ima jedna scena gde Tom i ja pušimo u krevetu, a ja se smejem i imam dug monolog. To je trajalo nedeljama. Većinu smo snimali u spavaćoj sobi, a onda se Stenliju ne bi svidelo šta smo uradili, pa smo ponovo morali da snimamo... Nismo žurili, Stenli nije išao preko budžeta, jedino je kupovao vreme — prisetila se Nikol Kidman.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KULTNI I KONTROVERZNI AMERIČKI FILM INSPIRISAN JE DOMAĆIM OSTVARENJEM ŽIKE PAVLOVIĆA! Đorđević: Sam reditelj je to priznao!

 

makonda-tracker