pomutila mu je razum

Programirala mu je mozak: Ko je žena koja je Toma Kruza uvukla u sajentološku crkvu?

0

Uvukla ga u sajentologiju, a onda se povukla i sama iz nje 

BIVŠA ŽENA JE TOMA KRUZA UVELA U SAJENTOLOGIJU I PROMENILA MU ŽIVOT
BIVŠA ŽENA JE TOMA KRUZA UVELA U SAJENTOLOGIJU I PROMENILA MU ŽIVOT foto: EPA / EFE/ALLISON DINNER

Iako nije bila poznata kao druge supruge Toma Kruza jedna je ostavila ozbiljan trag na njegov život i dan danas zbog toga ima brojne probleme i komplikacije sa svojom decom i bivšim suprugama.

 

Tom Kruz je danas jedan od najpoželjnijih glumaca na holivudskoj sceni, a retko ko se seća da je bio u braku sa glumicom, Mimi Rodžers, koja ga je uvukla u kult koji će postati zvezda vodilja njegovog života.

 

Upravo sajentologija je okrenula njegov život naglavačke, a posledice su danas vidljivije nego ikada. 

Tom Kruz je danas jedan od najvećih zagovornika sajentologije. Zbog nje su mu propali brakovi, a deca se malo po malo odriču i njega i njegovog prezimena. Ćerku nije video godinama, a usvojenu je posvađao sa bivšom suprugom Nikol Kidman, zbog čega su tek pre par godina obnovile kontakt.

 

Glumac je u lošim odnosima i sa bivšom suprugom Kejti Holms, kao i za gotovo svaku ženu s kojom je ikada bio u vezi ili braku.

 

Podsećanja radi, Mimi i Tom u braku su bili od 1987. do 1990. godine. Mimi je takođe bila još kao dete deo sajentološke crkve i odrastala je po njenim pravilima. 

TOM KRUZ JE UŠAO U SAJENTOLOGIJU POTPUNO NEOČEKIVANO
TOM KRUZ JE UŠAO U SAJENTOLOGIJU POTPUNO NEOČEKIVANO foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Ona je potom Toma uvela u taj svet, a onda, na veliko zaprepašćenje svih izašla iz te priče. Ona danas više nema nikakve veze sa ozloglašenom "crkvom", što je poprilično neočekivano nakon svega.

 

Nakon razvoda od Kruza, ostala je upamćena njena izjava za magazin "Playboy" kako je on mislio da mora da bude u celibatu da bi "održao čistoću svog alata".

 

Oni su se upoznali na večeri tokom snimanja "Top Gun-a", filma kojim se i proslavio u Holivudu, a kako je kasnije izjavio, istog trenutka osetili su iskrice i "pali" jedno na drugo.

 

Bonus video:

Kruz Bekam u provodu 

 

makonda-tracker