gde će biti u budućnosti?

Pitali su je za razvod od Breda, odgovorila je — otrovno: Anđelinu Džoli je bivši muž ukopao u mestu, ali ima važan plan

0

Anđelina Džoli nakon Mostre je pobegla da se ne bi srela s bivšim suprugom, o kom neće da izusti reč.

foto:  EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Anđelina Džoli prethodnih nekoliko dana provela je u Veneciji na 81. Mostri, gde je održana svetska premijera njenog filma "Marija", inspirisanog životom i likom i delom Marije Kalas.

 

Od njenog prvog pojavljivanja na tlu Venecije, Anđelina je glavna tema evropskih i svetskih medija, a posebno su primećeni njeni autfiti u bojama jeseni.

 

S druge strane, pojavljivanje Breda Pita u Italiji takođe je kontroverzno baš zbog toga što se tu našla i njegova bivša supruga, s kojom je već godinama na ratnoj nozi.

 

Premijera filma "Marija" strateški je bila zakazana za vreme kada je bilo moguće izbeći svaki susret sa Pitom, a glumica je odmah nakon iste napustila zemlju.

 

S druge strane, Bred je stigao u subotu u Veneciju, pa nije bilo šanse da se sretnu na Lidu. Iako se Branđelina rastala davnih dana, oni su i osam godina kasnije vrlo neprijatni kad je reč o onom drugom.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

U tom svetlu, Anđelina je rešila da novinarima postavi čvrste granice kada je Bred u pitanju i odbija i da ga pomene.

 

Kada su je u novom intervjuu, koji se odigrao u njenom domu u Los Anđelesu, pitali da li bi htela da oda neki detalj o razvodu od Breda, odmah je digla gard.

 

Ne — kratko je rekla glumica, koja je u braku bila dve godine s glumcem, a osam godina kasnije, njihov razvod je i dalje u toku.

 

Bred Pit i Anđelina Džoli rastali su se pre 8 godina, ali njihov razvod i dalje traje
Bred Pit i Anđelina Džoli rastali su se pre 8 godina, ali njihov razvod i dalje trajefoto: EPA/MIKE NELSON

 

Ipak, ona je otkrila da živi u Los Anđelesu samo zbog razvoda.

 

Odrasla sam u ovom gradu, ali živim ovde zbog razvoda. Kad deca napune 18, moći ću da odem. Kad imate veliku porodicu, želite da imaju privatnost, mir, bezbednost — rekla je Anđelina.

 

Kad i najmlađa deca napuste porodično gnezdo, glumica planira da putuje širom sveta, a stanica će joj biti Kambodža.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker