nenadmašna

Haljinu kojoj su se smejali ponela kao remek-delo: Nezaboravna izdanja Nikol Kidman, žene koja ne ume da izgleda dosadno

0

O talentu, posvećenosti, harizmi i lepoti Nikol Kidman mogli bismo da pričamo danima, baš kao i o njenom stilu, koji ju je vinuo u najbolje odevene žene Holivuda

Nikol Kidman je jedna od najbolje odevenih žena planete
Nikol Kidman je jedna od najbolje odevenih žena planetefoto: EPA/JULIEN WARNAND, EPA/ANDREW GOMBERT, EPA/IAN LANGSDON

Protekle tri decenije, stvari su bile jasne u Holivudu i na događajima širom sveta koji okupljaju najveća glumačka imena – ako je Nikol Kidman prisutna, jasno je ko je najveća zvezda.


Australijska glumica i oskarovka poznata je po stilu za kojim se okreću glave, a ona je tokom svoje duge karijere i brojnih javnim pojavljivanja i te kako umela da rizikuje. Setimo se samo Galijanove Dior haljine iz 1997. zbog koje su joj se rugali, a ispostavilo se da je u pitanju kreacija koja je promenila tok mode!


Imala je zvezda ostvarenja "Mulen ruž", "Sati", "Duhovi u nama" i mnogih, mnogih drugih brojna interesantna, inspirativna i revolucionalna izdanja, kako kao kostime u svojim filmovima i serijama, tako i kao sama Nikol Kidman.

 

Retko obučena već viđeno i dosadno, glumica uvek izgleda tako da ne možete da ostanete ravnodušni, a poznate modne kuće utrkuju se da sarađuju s njom, pa smo imali priliku da je vidimo čak i kao manekenku, na reviji brenda Balenciaga.

 

Danas, povodom 57. rođendana slavne Nikol Kidman, prisećamo se nekih od njenih najpoznatijih stajlinga još od početka karijere. I verovatno smo propustili desetine jednako spektakularnih jer – to je Nikol!

1 / 14 Foto: Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Suzana Perić - revija u Parizu

 

makonda-tracker