savršenstvo

Ni Monika Beluči, ni Anđelina Džoli, već Kejt Blanšet: Glumica zapalila Veneciju kreacijom koja je oda ženskom telu

0

Još jednom je lepa glumica pokazala zašto je mnogi smaraju boginjom stila 

KEJT JE HALJINOM OPČINILA VENECIJU
KEJT JE HALJINOM OPČINILA VENECIJUfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Lepa holivudska glumica Kejt Blanšet stigla je juče na čuveni Filmski festival u Veneciji, koji je okupio brojne poznate ličnosti tokom prve večeri ovog važnog događaja.

 

Crvenim tepihom prošetale su mnoge lepotice, ali ovog puta sve oči ostale su uprte u Kejt Blanšet koja je još jednom opravdala titulu jedne od najmoćnijih žena u Holivudu.

 

Kejt je zapalila Veneciju pojavivši se u prelepoj zlatnoj Armani Prive haljini sirena kroja koja je pratila liniju njenog izvajanog tela. 

Haljina boje najlepšega šampanjca grlila je njene obline i podala sve do poda.

 

Horizontalne pruge izvezene neupadljivim mikro biserima učinile su da izgleda još vitkije, a celu kombinaciju glumica je upotpunila dramatičnom Luj Viton ogrlicom koja je izrađena od najfinijih bisera i dijamanata.

 

Ako se i vama ovaj komad nakita učinio poznatim to je zbog toga što ga je Blanšet nosila pre dva meseca za filmski festival u Kanu.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Uz ovu savršenu kreaciju Blanšet je obukla par sjajnih srebrnih štikli kako bi upotpunila svoju metalik haljinu, a električni izgled je upotpunila malim srebrnim minđušama u obliku zvezde.

 

Svoju plavu kosu u stilizovala je u talasasti bob, a ceo izgled upotpunila je jednostavnom šminkom koja je samo istakla njene ionako veoma lepe crte lica.

 

Kejt je postala poznata po svom održivom pristupu modi, koji često uključuje ponovno nošenje komada u kojima je već debitovala na važnim događajima u prošlosti. Upravo to je bio razlog više da cela Evropa ponovo piše i priča o njoj nakon prve večeri Filmskog festivala u Veneciji. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Radoš Bajić o poznatom regionalnom filmskom festivalu 

 

makonda-tracker