ljubav izbija iz svakog pogleda

U belom, ruku pod ruku sa 20 godina mlađom devojkom: Bivši muž Dženifer Aniston podgrejao spekulacije u Veneciji

0

Na spisku glumica koje su zaslužile pažnju u Veneciji, nalazi se i tridesetogodinja Nikol Brajdon Blum, koja je došla u pratnji svog dečka

foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Veliki Filmski festival u Veneciji okupio je brojne poznate ličnosti tokom prve večeri festivala. Pažnju su kao i svake godine privukle neke od najlepših žena sveta, Monika Beluči, Anđelina Džoli, Kejt Blanšet.

 

One su fascinirale sve svojim smelim i prefinjenim izdanjima, ali nisu bile jedine o kojima se od sinoć priča širom sveta.

 

Pažnju javnosti privukao je i jedan par, bivši suprug Dženifer Aniston, Džastin Teru i njegova dvadeset godina mlađa devojka, Nikol Brajdon Blum (30).

Zvezda filma "Bitlđus, Bitlđus" pojavila se u prelepoj beloj haljini sa dubokim dekolteom koja je naglasila njenu vitku liniju. Glumac je sve vreme bio pored svoje izabranice, a mnogi su primetili da je i on svoj stajling uskladio sa njom.

 

Pedesetrogodišnji glumac i reditelj izgledao je otmeno u savršeno skrojenom belom blejzeru koji je nosio preko bele košulje. Celu kombinaciju je upotpuniop crnim pantalonama i dubokim cipelama.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Teru je tokom večeri ćaskao sa obožavaocima i novinarima, davao je autograme, ali sve vreme mu je pogled bio prikovan za njegovu dvadeset godina mlađu devojku. Budući da su oboje bili u belom mnogi su se zapitali da li oni time možda nešto žele svima da poruče.


Ovo je drugi veliki događaj na kojem smo imali prilikeda vidimo Terua i Blumovu na crvenom tepihu. Prvi put su se zajedno pojavila na Vaniti Fair-ovom afterparti-u na dodeli Oskara.

 

U to vreme, njih dvoje su pozirali ruku pod ruku pred kamerama, a svoju vezu obelodanili su na Instagramu u decembru 2023.

 

Glumci su svoju romansu gradili van očiju javnosti, jer je glumac nakon raskida sa Dženifer Aniston definitivno shvatio da je mnogo bolje intimu ostaviti iza zatvorenih vrata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kolmar je francuska Venecija 

 

makonda-tracker