lepe vesti?

Anđelina Džoli posle 8 godina pokazala novog dečka? Ne mari što već ima devojku, cela Venecija priča o njihovom odnosu

0

Nakon što je došla na filmski festival u društvu mlađeg muškarca krenule su ponovo glasine o tome da su u emotivnoj vezi 

ANĐELINA U VENECIJI SA MLADIM REPEROM
ANĐELINA U VENECIJI SA MLADIM REPEROM foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prošlo je mnogo vremena od kada smo imali priliku da veliku svetsku zvezdu Anđelinu Džoli ponovo vidimo na crvenom tepihu u Veneciji. Osim njenih stajlinga od juče se o glumici priča i zbog pratioca koji je s njom  doputovao na ovaj veliki filmski događaj.

 

Kako su strani mediji pisali, nije ovo prvi put da su Anđelina i poznati muzičar viđeni zajedno u javnosti, a sudeći prema pogledima i njegovom ponašanju bez dileme se može reći da su oni ipak nešto više od prijatelja.

 

Čim je izašla iz aviona Anđelina je privukla pažnju medija, ali tada je svima promakla jedna zanimljiva činjenica. Džolijeva u Veneciju nije došla sama.

Ona je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale. 

 

Iako se nedavno šuškalo da se Anđelina viđa sa 40-godišnjim novinarem mnogi se pitaju zašto onda nije on taj koji je u ovim važnim danima uz nju.

 

To baca senku sumnje na odnos novinara i glumice, a u fokus stavlja mlađanog Akalu, a budući da ovo nije prvi put da su viđeni zajedno u javnosti vrlo je moguće da među njima ipak ima nekih emocija.

 

ANĐELINA U VENECIJI DOŠLA U PRATNJI MLAĐANOG REPERA
ANĐELINA U VENECIJI DOŠLA U PRATNJI MLAĐANOG REPERA foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako su prenosili strani mediji Akala je uslikan sa Anđelinom na Književnom festivalu Kalabaš na Jamajcitokom pre oko godinu dana. On je tada vreme provodio sa Anđelinom i njenim ćerkama Zahari i Šajlo .

 

Tom prilikom je pokazao da mu je zaista stalo do toga kako se sve tri osećaju, a mnogi su njegovo ponašanje okarakterisali kao "vrlo zaštitničko" 

 

Par je potom ponovo viđen zajedno šest meseci kasnije na zajedničkoj večeri u Milanu. 

 

ANĐELINA NIJE BILA U CENTRU PAŽNJE SAMO ZBOG STAJLINGA
ANĐELINA NIJE BILA U CENTRU PAŽNJE SAMO ZBOG STAJLINGA foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Akala je trenutno u vezi sa Šanel Njuman koja je suosnivač i izvršni producent Akaline muzike i Hip-hop Šekspir Kompanije.

 

Ipak, čini se da Anđelini to ni malo nesmeta, već joj veoma prija što je mlađani muškarac uvek i u svakom trenutku uz nju tokom važnog putovanja zbog festivala u Veneciji. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Aleksa Balašević na Sarajevo filmskom festivalu 

makonda-tracker