muke bivših partnera

Morali su da reaguju da ne bi "letelo perje": Anđelina Džoli imala poseban zahtev na Mostri, a tiče se Breda Pita

0

Nakon što je došla u Italiju glumica je za organizatore imala težak zahtev 

BILA JE JASNA I IZRIČITA
BILA JE JASNA I IZRIČITA foto: Maria Laura Antonelli/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli izazvala je veliku pažnju medija nakon što je u utorak došla u Veneciju kako bi promovisala svoj novi film "Marija" na velikom filmskom festivalu.

 

Čim je sletela, još na aerodromu okružili su je fotografi kojima je mahala u znak pozdrava, a onda su svi primetili da glumica nosi pomalo neobičnu odeću, neprilagođenu trenutnim vremenskim prilikama u Veneciji.

 

Nakon toga su u javnosti mogle da se čuju informacije da je Anđa imala poseban zahtev za organizatore čuvene Mostre. I naravno, ticao se njenog bivšeg muža Breda Pita.

Kako su preneli strani mediji, Anđelina je zahtevala da se sve napravi tako da ona zapravo uopšte Breda i ne mora da sretne, jer kako je rekla, ne želi probleme.

 

Anđelina će biti prisutna prvog dana, u četvrtak, 29. avgusta, a nakon toga će sa rediteljem filma "Marij" Pablom Larejnom otputovati na Teluride Film Festival u Koloradu. Bred dolazi u Veneciju u subotu. Nema šanse da im se putevi ukrste – rekao je umetnički direktor Alberto Barbera.

 

NEKAD NAJLEPŠI HOLIVUDSKI PAR SADA NE ŽELI DA SE SRETNE NI NA TRENUTAK
NEKAD NAJLEPŠI HOLIVUDSKI PAR SADA NE ŽELI DA SE SRETNE NI NA TRENUTAK foto: EPA/MIKE NELSON

Anđelina je u utorak stigla u Italiju kako bi predstavila svoj film 'Mari', koji govori o životu operske dive Marije Kalas. Na istom festivalu, samo nekoliko dana kasnije pojaviće se i Bred Pit koji će predstaviti film 'Vukovi', u kojem glumi sa Džordžom Klunijem. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Poznata Srpkinja o Bredu Pitu - uopšte nije šarmantan 

 

makonda-tracker