prelepa!

Kao da se boginja spustila na Mostru! Anđelina Džoli je primer nenadmašne lepote u Veneciji, a njen stil je oda jeseni

1

Za prvo zvanično pojavljivanje na 81. Mostri, Anđelina Džoli birala je fantaziju i demonstrirala stil boginje.

Anđelina Džoli birala je glamur u braon boji za prvo zvanično pojavljivanje na venecijanskoj Mostri
Anđelina Džoli birala je glamur u braon boji za prvo zvanično pojavljivanje na venecijanskoj Mostrifoto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Među najvećim zvezdama Holivuda trenutno na 81. Mostri u Veneciji jeste glumica Anđelina Džoli. 49-godišnja ikona Holivuda stigla je na Filmski festival u Veneciji kako bi promovisala svoj novi film "Marija", inspirisan životom Marije Kalas, a njegova premijera održaće se u četvrtak veče.

 

Anđelina ja na aerodromu bila prijateljski raspoložena prema okupljenim foto-reporterima, a sletela je obučena u trenč — i čizme!

 

Nakon toga su isplivale informacije da je Anđelina imala poseban zahtev za organizatore čuvene Mostre, a ticao se njenog bivšeg muža Breda Pita. Kako su preneli strani mediji, Anđelina je zahtevala da se sve napravi tako da ona zapravo uopšte Breda i ne mora da sretne, jer, kako je rekla, ne želi probleme.

 

Sama njena pojava u Veneciji bila je moćna i opčinjavajuća, što se odmah videlo kada je došla u čuveni hotel Excelsior.

 

Ona je ponela braon haljinu od šifona, s potpisom Sen Lorana Antonija Vakarela, a imala je zanimljiv cik-cik vez u obliku dijamanta u predelu struka.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Sve je uklopila sa pripadajućim štiklama, a odavala je utisak boginje, što je uvek slučaj kada su ona i njena prirodna lepota u pitanju.

 

Braon boja će biti izuzetan trend predstojeće jeseni, što Anđelina vrlo dobro zna, pa je zato, umesto omiljene crne, za prvo pojavljivanje birala upravo braon.

 

Anđelina Džoli na 81. Filmskom festivalu u Veneciji
Anđelina Džoli na 81. Filmskom festivalu u Venecijifoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker