iznenađujuće

Napolju gori i nebo i zemlja, a onda u čizmama, zakopčana do grla: O stalingu Anđeline Džoli u Veneciji priča ceo svet

0

Večeras počinje veliki festival u Veneciji, a Anđelina je već uspela da privuče poglede, mada možda malo začuđene

ANĐELINA DŽOLI ZAPREPASTILA VENECIJU
ANĐELINA DŽOLI ZAPREPASTILA VENECIJUfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Venecija će u narednih nekoliko dana biti mesto gde će se okupiti brojne svetske zvezde, a pojedine su već stigle u ovaj grad, kako bi imale dovoljno vremena da se pripreme za svečano otvaranje 81. izdanja ovog pozntaog Filmskog festivala.

 

Među njima se našla i Ađelina Džoli, koja je bila u centru pažnje medija zbog svog, pomalo neobičnog stila odevanja.

 

Budući da je još uvek leto i da temperature ne padaju ispod 30 stepeni Celzijusa očekivalo se da ćemo je videti u nekom laganom izdanju, ali je ona i ovog puta sve uspela da iznenadi.

Naime, na osnovu fotografija na kojima se nalazi lepa Anđelina možemo videti da je njen stajling mnogo više za neke tmurne i hladne jesenje dane nego za vrelinu kakva je trenutno u Veneciji u kojoj je bilo čak 32 stepena.

 

ANĐELINA DŽOLI IZNENADILA STAJLINGOM
ANĐELINA DŽOLI IZNENADILA STAJLINGOM foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nakon što je stigla na aerodrom Marko Polo Anđelina je pozirala okupljenim novinarima u bež jesenjem mantilu kratkih rukava ispod kojeg se nadzirao top svetlije boje i crna suknja midi dužine. 

 

Da kombinacija bude još gora, Anđelina je ponela dugačke čizme u crnoj boji koje nisu ostavljale ni trunku otkrivene kože koja može da diše, a sve je upotpunila torbom modne kuće Dior.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Poza koju je osmislila naša čuvena voditeljka? 

 

 

makonda-tracker