džumbus se sprema

Umesto da spasava brak on uživa sa drugom!? Ben Aflek otišao na dalek put s bivšom, ponaša se kao da Džej Lo ne postoji

0

Pitanje je trenutka kada će Dženifer Lopez "pući" i otkriti šta se zapravo sa njima dešava 

BEN OTIŠAO NA PUT SA BIVŠOM, DŽEJ LO NIJE BILA NA PUTU S NJIMA
BEN OTIŠAO NA PUT SA BIVŠOM, DŽEJ LO NIJE BILA NA PUTU S NJIMA foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek i njegov brak sa glumicom i pevačicom Dženifer Lopez u poslednjih nekoliko meseci su u žiži interesovanja svih svetskih medija. Iako su skoro dve decenije čekali da ih sudbina ponovo spoji njihova sreća čini se nije dugo trajala.

 

Samo dve godine od kako su se venčali počelo je da se šuška da su njih dvoje naišli na bračne probleme, a nakon što je Ben napustio njihov zajednički dom i otišao da živi u drugoj kući sve je postalo još klimavije.

 

Za to vreme Benova bivša supruga Dženifer Garner ne odustaje od svog prisnog odnosa sa glumcem što još više potpiruje sumnje da će par uskoro stati pred adokata i zatražiti razvod braka.

Nakon što su oboje proslavili rođendane, Ben sa svojim prijateljima, bez Džej Lo, ona isto tako, bez Bena Afleka, teško je poverovati da je u njihovom braku sve u najboljem redu iako se ni jedno od njih do sada ovim povodom nije oglasio.

 

Kao so na ranu, već zasigurno povređenoj Dženifer Lopez stiže vest da je Ben Aflek sve češće viđen u društvu bivše supruge, s kojom je navodno ostao u odličnim odnosima samo zbog dece.

 

BEN I DŽENIFER SU PROVELI NJEGOV ROĐENDAN ZAJEDNO
BEN I DŽENIFER SU PROVELI NJEGOV ROĐENDAN ZAJEDNO foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni su nedavno uživali u porodičnoj večeri u Nju Hejvenu, a nakon toga su se čule tvrdnje i da su zajedno otputovali u u Japan sa decom i opet bez Dženifer Lopez.

 

Kako su preneli strani portali, porodica je uživala u putovanju u Japan sa svoje troje dece – Vajolet (18), Serafinom (15) i Samuelom (12).


Prema pisanju magazina Hello! Aflek je nedavno uživao na porodičnoj večeri sa Dženifer Garner i decom i tom prilikom su pričali o mogućnosti da njihova ćerka Vajolet pohađa Univerzitet Jejl, prestižnu ustanovu koja se takođe nalazi u Nju Hejvenu.

Nakon toga su prošetali gradom, a na osnovu fotografija moglo je da se zaključi da je Afleku ovo veoma prijalo. 

 

Ono što sve iznenađuje jeste činjenica da  Dženifer Lopez, koja je veoma bliska sa Aflekovom najstarijom ćerkom nije prisustvovala ovom važnom događaju.

 

Putovanje Bena Afleka i Dženifer Garner u Japan


Dženifer Garner je nedavno podelila slike sa svog odmora u Japanu sa svojom decom na Instagramu. Na slikama je prikazano gde su sve išli i kako su uživali, ali na njima nije bilo Bena. Ipak, izvori bliski glumcu otkrili su da je on bio s nijma na putovanju, prenosi Fok Nevs Digital.

 

I POSLE RAZVODA OSTALI SU DOBRI PRIJATELJI
I POSLE RAZVODA OSTALI SU DOBRI PRIJATELJI foto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

- Oni su bivši prijatelji i oličenje dobrog zajedničkog roditeljstva - kaže izvor.   

 

Garnerova je u četvrtak postavila sliku kojom je čestitala Afleku 52. rođendan, a poznato je i da su taj važan dan proveli u njegovoj vili koju je nedavno odabrao da bude mesto na kojem će živeti. Nekoliko sati kasnije, Lopezova je takođe svratila da Afleku čestita rođendan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Džej Lo i Benom Aflekom?

 

 

 

makonda-tracker