tužan kraj jedne priče

Ona je "besna i ponižena", on se trudi da je zaštiti: Ben i Dženifer više ni ne razgovaraju, a pevačici je ego povređen

0

Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka polako dolazi do svog tužnog epiloga, ali razvod još uvek nije "glavna tema".

Dženifer Lopez i Ben Aflek više ni ne razgovaraju
Dženifer Lopez i Ben Aflek više ni ne razgovarajufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez, kako prenose američki mediji, "besna" je i "ponižena" nakon što se rastala od supruga Bena Afleka, a izvor prenosi i da glumac odužava potpisivanje razvoda kako bi je spasio dodatne sramote, iako nije želeo ni da prigviri proslavi njenog rođendana.

 

Besna je, on ju je ponizio. On je bio taj koji je inicirao da se pomire — rekao je izvor za Page Six.

 

Pevačica i glumica je sa Aflekom obnovila romansu u julu 2021. godine, par meseci nakon što se rastala od verenika Aleksa Rodrigeza. Par se prethodno zabavljao od 2002. do 2004. godine, nakon što su zajedno odglumili u filmu Gigli, a bili su i vereni. 

 

Ponizio ju je jer je ona svima pokazala da je on ljubav njenog života. Venčali su se dvaput pre samo dve godine, ovo je neka vrsta rekorda, nisu više deca.

 

Par je u Las Vegasu održao prvo venčanje, a potom i sledeće u Aflekovom domu u Rajsborou, u Džordžiji, idućeg meseca.

 

Album Džej Lo "Ovo sam ja...sada" i dokumentarac koji ga je pratio, "Najlepša ljubavna priča koja nikad nije ispričana", koju je posvetila Afleku, bila je inspirisana njihovom vezom.

 

Dženifer je teško palo to što ju je Ben ostavio, jer je on bio taj koji je inicirao njihovo pomirenje
Dženifer je teško palo to što ju je Ben ostavio, jer je on bio taj koji je inicirao njihovo pomirenjefoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Takođe, navodi se da je Džej Lo uznemirena jer su u sve upletena njihova deca.

 

Petoro dece je umešano u sve ovo. Ona je znala da će oni spojiti svoje porodice i nije sasvim prihvatila da je sve gotovo — dodaje izvor.

 

Podsetimo, Dženifer ima blizance Maksa i Eme, koje je dobila u braku s Markom Entonijem, dok Ben ima decu Vajolet, Fina i Semjuela. (Fin je nekada nosio ime Serafina Rouz, a danas se deklariše kao transrodna osoba)

 

Navodi se i da je Džej Lo posebno bliska sa Vajolet.

 

Dženifer sa Benovom ćerkom Vajolet Aflek
Dženifer sa Benovom ćerkom Vajolet Aflekfoto: Rossa Cole / Shutterstock Editorial / Profimedia

S druge strane, Aflek je nedavno kupio vilu vrednu 20,5 miliona dolara, a odugovlači s potpisivaanjem razvoda da bi "zaštitio Dženifer".

 

Mediji navode da njih dvoje više ne razgovaraju, te da i to odužava brakorazvodni proces. Još uvek nisu angažovali advokate, već njihovi poslovni menadžeri za sada rešavaju situacije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Srbin koji se pojavio u spotu Dženifer Lopez

 

makonda-tracker