istine i laži

Ona tvrdi da nije htela decu, on kaže: to je laž! Ispovest Džoa Manganijela kosi se sa svime što je rekla Sofija Vergara

0

Nakon što je Sofija Vergara otkrila svoju stranu priče nakon razvoda, Džo Manganijelo tvrdi da to nije prava istina.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu
Sofija Vergara i Džo Manganijelo su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudufoto: EPA/PAUL BUCK

Glumac Džo Manganijelo razveo se od koleginice Sofije Vergare u februaru 2024. godine,  a premda isprva nisu govorili o razlozima za razvod, sada su oboje otkrili svoju stranu priče i situaciju koja je prethodila odluci da se rastanu.

 

Vergara je pre nekog vremena otkrila da je glavni razlog taj što je "spremna da bude baka, a ne majka", otkrivši da je kamen spoticanja bila želja njenog supruga da ima dete, ali da ona nije delila istu želju. Sofija Vergara je rodila sina sa 19 godina i nije krila da se u toj ulozi ostvarila i nije želela više dece.

 

Ipak, Manganijelo se sada suprotstavio bivšoj supruzi i tvrdi da ona — ne govori istinu!

On je, zapravo, demantovao da su se razveli jer je on hteo decu, a ona ne, u novom intervjuu za Men's Journal.

 

 To nije nužno bio razlog zbog kog se sve okončalo. To se desilo jer se dvoje ljudi udaljilo i to se nekada dešava — rekao je 47-godišnji glumac.

 

Ipak, potvrdio je da su pokušavali da dobiju dete prvih godinu i po dana svog braka.  On kaže i da je sa 52-godišnjom Sofijom imao otvoren razgovor o deci kada su krenuli da se zabavljaju 2014.

 

Manganijelo tvrdi da su Sofija i on pokušavali da zasnuju porodicu u prvih godinu i po dana njihovog braka
Manganijelo tvrdi da su Sofija i on pokušavali da zasnuju porodicu u prvih godinu i po dana njihovog brakafoto: EPA/PAUL BUCK

Rekao sam joj da, ako je završila s decom, da to razumem. Kaži mi i znam na čemu sam i to je u redu. Ali to nije bio slučaj s njom. I zakleo sam se da je nikad neću ostaviti ako ne bude išlo i nisam to uradio — otkrio je Manganijelo.

 

S druge strane, Vergara kaže da su se rastali jer nisu imali istu viziju budućnosti svoje porodice.

 

Moj brak se raspao jer je moj suprug mlađi; on je hteo decu, a ja nisam htela da budem stara mama — rekao je ona.

 

1 / 6 Foto: joemanganiello/Instagram

 

Manganijela je ovo isfrustriralo i sada nije hteo da oćuti:

 

Da budem predstavljen kao neko ko je u krizi srednjih godina i da posle 9 godina okrenem ploču i nekom kažem: "Uradi ovu potencijalno nezdravu stvar svom telu ili odlazim?" Takav nikad nisam bio — rekao je on, braneći se.

 

Par se rastao u julu 2023. godine, nakon 7 godina braka. 

Oboje su u međuvremenu uplovili u nove veze, Sofija sa hirurgom Džastinom Salimanom, a Džo sa televizijskom reporterkom Kejtlin O'Konor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Đole Đogani o razvodu od Slađe

 

makonda-tracker