iskreno

"Spremna sam da budem BAKA, A NE MAJKA": Sofija Vergara potvrdila tračeve o tome zašto se razvela

0

Nakon što se glumica razišla od supruga, pojavile su se glasine da je njenom braku došao kraj jer je njen suprug želeo decu

Sofija Vergara i Džo Manganijelo venčali su se 2015. godine
Sofija Vergara i Džo Manganijelo venčali su se 2015. godinefoto: EPA/PAUL BUCK

Iznenadni razvod kolumbijske glumice Sofije Vergare (51) i američkog glumca Džoa Manganijela (47) bio je jedna od najvećih vesti o poznatima u 2023. godini.


Par se razišao posle osam godina braka i delovao skladno do poslednjeg trenutka, a nakon rastanka nisu pominjali jedno drugo i vrlo brzo su nastavili sa svojim životima.


Kada su u zahtevu za razvod naveli "nepomirljive razlike" kao razlog za razvod, što je često u dokumentaciji koju podnose svetske zvezde, a u njihovom slučaju je to bila istina, sudeći po Sofijinom najnovijem intervjuu.

Zvezda serije "Moderna porodica", koju ćemo gledati u novoj Netfliksovoj seriji "Grizelda", u ulozi ozloglašene "kraljice kokaina" Grizelde Blanko, pričala je o svom životu i karijeri za španski list El País.


Ja sam sveže razvedena žena. Brak mi se raspao jer je moj suprug mlađi od mene, želeo je da ima decu, ali ja nisam htela da budem stara mama. Imam osećaj da to ne bi bilo fer prema bebi – objasnila je glumica.

 

Sofija Vergara na Vanity Fair žurki posle dodele Oskara
Sofija Vergara na Vanity Fair žurki posle dodele Oskarafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Iako je obično rezervisana kada je u pitanju razgovor o njenom privatnom životu, Vergara je sada bila neočekivano otvorena i iskrena, pa je dodala i da u ovom trenutku svog života ne želi da bude majka malog deteta.


To više nije za mene. Dobila sam dete s 19 godina, spremna sam da prihvatim ulogu bake, ne majke – naglasila je.


Sofija je mama 32-godišnjeg Manola Gonzalesa Ribola Vergare, kog je dobila s prvim mužem Džoom Gonzalesom, za kog se udala sa svega 18 godina. Brak je bio kratak, a Vergara je potom zamrznula embrione s verenikom Nikom Loebom, koji je želeo da ih iskoristi posle njihovog raskida, zbog čega su završili na sudu.

 


Iako joj svakako nije bilo lako da stavi tačku na brak s Manganijelom, ona je veoma posvećena tome da ide napred, a sebe je opisala kao "radosnu osobu" u ovom intervjuu.


Kolumbijci prolaze kroz mnogo užasnih stvar, a uvek znamo kako da vidimo radosnu stranu života jer, u suprotnom, ne bismo mogli da živimo – kaže Sofija. – Kada odem, ja ću sve odneti sa sobom. Patnju ne treba tražiti, ona dolazi sama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Vergara u mladosti

 

makonda-tracker