efekat peščanog sata

Ovakav kupaći u Srbiji možete pronaći za manje od 2.000 dinara: 3 izbora Sofije Vergare za isticanje oblina na plaži

1

Pomoću ova 3 trika Sofije Vergare na plaži lako možete postići efekat figure "peščanog sata"

Sofija Vergara zna kako da istakne svoje adute na pravi način
Sofija Vergara zna kako da istakne svoje adute na pravi načinfoto: Jose Ignacio Viseras/GTRES/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata glumica Sofija Vergara ne samo da je ikona televizijskog ekrana već i modni uzor sa besprekornim stilom.

 

Njena sposobnost da izabere savršen odevni komad koji na suptilan način i sa ukusom ističe obline postala je inspiracija mnogim ženama.

 

Da lepa Kolumbijka obožava letnju sezonu nije tajna, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo 3 ključna trika za pronalaženje kupaćeg kostima koji najviše laskaju ženskoj figuri, prema receptu zanosne Vergare.

1. Print znači zabava

 

Prvi u nizu je jednodelni kupaći u leopard printu, ali u iznenađujućoj plavoj boji. Ovaj kupaći kostim ističe se svojom zabavnom i neobičnom estetikom, dok dekoltirani dizajn savršeno naglašava figuru peščanog sata, po kojoj je Sofija poznata.

 

 

2. Bezvremenski klasik

 

Drugi izbor jeste klasični crni bikini, koji nikada ne izlazi iz mode. Ovaj jednostavan, a efektan komad savršeno pristaje Sofijinom mladalačkom duhu i ističe njenu figuru na najbolji mogući način.

 

 

3. Moderno i osvežavajuće

 

Treći kupaći kostim je jednodelni model u jednoj boji, ali sa zanimljivim detaljem u predelu dekoltea - pertlanjem koje ne samo da je trendi već je i praktično, omogućavajući podesivost kako bi se postigao savršen "fit".

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

makonda-tracker