pedesete u stilu

Pristupačna i laska svakoj figuri: Morate da vidite haljinu u kojoj je Sofija Vergara proslavila 52. rođendan

0

Kolumbijska glumica Sofija Vergara proslavila je svoj 52. rođendan u posebnom društvu, a sve je pratio i pažljivo planiran stil.

Sofija Vergara napunila je 52 godine
Sofija Vergara napunila je 52 godinefoto: @sofiavergara/Instagram

Jedna od najlepših žena na svetu glumica Sofija Vergara proslavila je svoj 52. rođendan u krugu porodice i prijatelja.

 

Intimna proslava održana je u jednom restoranu na Beverli Hilsu, u koji je lepa Kolumbijka stigla ruku pod ruku sa svojim novim izabranikom ortopedskim hirurgom Džastinom Salimanom.

 

Da Vergara izgleda senzacionalno i u pedesetim nije tajna, a haljina u kojoj se pojavila na sopstvenoj zabavi pomutila je um svima koji su bili prisutni.

 

Lepa glumica proslavila je svoj 52. rođendan u stilu. Poznata po smelim i izazovnim modnim kombinacijama, Sofija se ovoga puta opredelila za upadljivu žutu kreaciju ženstvenog kroja.

 

Mada pomalo riskantna, haljina do gležnja sa dubokim dekolteom i šlicem na levoj nozi savršeno je istakla Sofijinu prepoznatljivu figuru peščanog sata, dok su joj otvorene sandale sa visokom potpeticom vizuelno izdužile noge.

 

Sofija Vergara pleni izgledom u 53. godini
Sofija Vergara pleni izgledom u 53. godinifoto: SPOT-LaGossip / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj ultimativni letnji komad popularna Kolumbijka upotpunila je efektnom zlatnom ogrlicom i narukvicom, minđušama i prstenjem istog tona, što je celokupnom look-u dalo notu vanvremenske elegancije i holivudskog glamura.

 

Sofija i njen novi izabranik Džastin Saliman
Sofija i njen novi izabranik Džastin Salimanfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vergara je oduvala svećice ne sa jedne, već sa dve torte; jedna je bila bela i sa njenim likom, dok je druga bila u žutoj nijansi gotovo identičnoj onoj na glumičinoj haljini.

Svoj divan dan nasmejana i vesela Sofija proslavila je u najužem krugu porodice i prijatelja, a njen novi izabranik nije se odvajao od nje.

Među zvanicama se našla i Vergarina dobra prijateljica manekenka Hajdi Klum, kao i poznata šminkerka i preduzetnica Anastasija Soare.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena Đoković slavi rođendan

 

 

makonda-tracker