može i ovako

Uvek doručkuje isto i u kući ima – tortu! Zbog ovog načina ishrane Sofija Vergara s 52 godine izgleda isto kao u 20-im

0

Ako postoji neka glumica koja decenijama izgleda apsolutno identično, to je, bez sumnje, Sofija Vergara, a zanimljivo je da holivudska zvezda nikada nije bila na dijeti.

Sofija Vergara rođena je na današnji dan, 1972.  godine
Sofija Vergara rođena je na današnji dan, 1972. godinefoto: @sofiavergara/Instagram

Kolumbijska glumica Sofija Vergara danas slavi, verovali ili ne, 52. rođendan!


Zvezda serije "Moderna porodica" i jedna od najtraženijih glumica u Holivudu nije otkrila kako će proslaviti svoj poseban dan, ali nema sumnje da će ga provesti nasmejana i u dobrom društvu i, kao i uvek, savršeno doterana.


Ona spada u zvezde koje paparaci nikada nisu videli bez frizure, šminke i pažljivo planirane modne kombinacije, a nedavno je, otkrivajući tajne svoje lepote, i sama priznala da svakodnevno pere kosu i uvek ima makar malo maskare i karmin.

Pored toga što je negovana i uvek "skockana", Sofija Vergara poznata je i po neverovatnoj figuri, a iako je, prema njenim rečima, spremna sve da proba kada je u pitanju nega lepote, u ishrani nije toliko ekstremna, pa nije fan strogih dijeta.

 


Ne previše hrane, ne previše vežbanja, ničega previše – svojevremeno je otkrila tajnu svog vitkog stasa za Fox News. – Sve umereno!


Kada je u pitanju doručak, Vergara uglavnom dan počinje na isti način – uz musli koji sadrži grčki jogurt, ovas, čia semenke, orahe i borovnice, kako je ispričala za Glamour 2015. godine.


Sofija Vergara nikada nije na jasno utvrđenim i rigoroznim režimima ishrane već pokušava da ima opšti zdrav jelovnik.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikad nisam verovala u lude dijete, pa se obično samo trudim da jedem zdravo – istakla je ona.

Kako je objasnila, rado jede voće i povrće, pa joj nije teško da uglavnom ima samo najzdravije na tanjiru. Sofija Vergara se kloni većine ugljenih hidrata i drugi se da kalorije koje unese zaista budu korisne, odnosno da hrana sa sobom nosi i hranljive materije. Međutim, sladokusac je, pa ne može baš uvek da odoli nezdravim namirnicama.

 

Sofija Vergara neguje isti izgled već decenijama
Sofija Vergara neguje isti izgled već decenijamafoto: @sofiavergara/Instagram

Jedna od mojih najvećih tajni je to što uvek pokušavam da otkrijem kako se izvući sa slatkišima posle obroka ili pred odlazak u krevet – iskrena je glumica.


I kada "zgreši", ona se ne kaje previše, a u tome ima podršku devojke koja brine o njenom načinu vežbanja.


Odricanje vas tera da pređete granicu, samo budete opsednuti nečim što želite. Veoma je važno imati ravnotežu – kaže njena fitnes instruktorka Dženifer Jejts.

 


Što se tiče ručka, obično glumica jede nemasne proteine, kao što su riba i sveža salata, a za večeru suši, integralni pirinač, povrće kuvano na pari i meso s malo ili nimalo masti.


To što Sofija pazi na ishranu ne znači da su za nju slatkiši prošlost, ali je i tu, kao i u svemu, umerena.


Za mene je najveće iskušenje, ono bez čega ne mogu da živim, sigurno torta. Uvek moram da imam tortu u kući – rekla je svojevremeno za InStyle glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je lavlja dijeta?

 

makonda-tracker