potresno

Slomilo joj je srce na mnogo delova: Šenon Doerti je donela bolnu odluku — i umrla jedan dan kasnije

0

Šenon Doerti je preminula nakon višegodišnje borbe za život i zdravlje, ali nije imala sreće ni na ljubavnom planu.

Šenon Doerti je preminula u 53. godini života
Šenon Doerti je preminula u 53. godini životafoto: EPA / JASON SZENES

Proslavljena glumica Šenon Doerti preminula je pre nekoliko dana, nakon dugogodišnje borbe s karcinomom. Glumica se hrabro borila s opakom bolešću, ali, osim bitke za život i zdravlje, ona je vodila i privatne borbe, koje joj nikako nisu olakšavale teške momente.

 

Naime, uprkos tome što se činilo da je u srećnom braku sa suprugom Kurtom Isvarijenkom, te da joj je on najveća podrška, par se rastao pod ne tako lepim okolnostima, a priča koja je rastanak pratila obiluje strašnim detaljima.

 

Glumica iz serija "Čari" i "Beverli Hils" tvrdila je pre samo mesec dana da se Isvarijenko "nada da će ona umreti pre nego što je dužan da joj isplati dug, dok nastavlja da živi svojim životom i ignoriše odgovornost za sopstvenu ženu koja umire".

 

Ona je tvrdila da Isvarijenko prolongira proces isplate novca njoj, jer njeni mesečni prihodi stagniraju ili se smanjuju.

 

Nije u redu da Kurtu dozvoljavaju da prolongira razvod u nadi da ću umreti pre nego što se zahteva od njega da mi plati, dok nastavlja da živi svoj život i odbacuje odgovornost ženi koja umire i s njim je bila 11 godina ― navodi Šenon Doerti.

 

Advokat Isvarijenka je odbacio ove tvrdnje, navodeći da je on želeo da razvod finalizuje još u septembru 2023. nagodbom, ali da ona to nije želela. Par se venčao u oktobru 2011. godine u Malibuu, ali glumica se rastala od partnera zbog njegove navodne preljube.

 

Ipak, svega dan pre smrti, Šenon se razvela od supruga, iako je delovalo da se neće nagoditi i dogovoriti oko uslova.

 

Kurt Isvarijenko i Šenon Doerti se nisu rastali u prijateljskim uslovima, ali razveli su se dan pre nego što je umrla
Kurt Isvarijenko i Šenon Doerti se nisu rastali u prijateljskim uslovima, ali razveli su se dan pre nego što je umrlafoto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Razvod Šenon Doerti dan pre njene smrti

 

Kako prenosi Page Six, glumica je pristala da odustane od zahteva da dobija naknadu za izdržavanje u svetlu njene bolesti, a sve govori u prilog tome da je par rešio šta je imao van suda.

 

Dokumenta je potpisala 12. jula, a 13. jula je izgubila životnu bitku.

 

Zvezda serija "Beverli hils" i "Čari" umrla je u 54. godini, a tužne vesti potvrdila je njena portparolka, istakavši da je glumica izgubila tešku i dugogodišnju bitku.

 


Posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena bližnjima i svojim psom Bouvijem. Porodica moli za privatnost u ovom trenutku kako bi mogla da je žali u miru – istakla je Lesli Sloun, koja je godinama bila zadužena za Šenoninu komunikaciju s medijima.

 

Šenon je više puta nagoveštavala da oseća da joj se bliži smrt, te je javno govorila o tome, kao i da je izabrala odeću za sopstvenu sahranu, ali nije krila koliko žarko još želi da živi.

 

Ne želim da umrem – rekla je za People. – Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila s nadom da ću stvari promeniti nabolje. Jednostavno nisam – nisam završila.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

 

makonda-tracker