sigurno mu nije pravo

Nije htela da ga ispoštuje ni na sekund: Venus Vilijams ponizila princa Harija na neuobičajen način u Los Anđelesu

0

Iako je Serena Vilijams dobra prijateljica Megan Markl, čini se da Venus Vilijams nije ljubiteljka njenog supruga, princa Harija.

Princ Hari primio je prestižnu nagradu, ali nisu ga svi ispoštovali
Princ Hari primio je prestižnu nagradu, ali nisu ga svi ispoštovalifoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

U Los Anđelesu je pre nekoliko dana održana dodela ESPY nagrada za 2024. godinu,  kojoj je prisustvovao veliki broj slavnih ličnosti. Među njima su, kako to obično bude kada su oni u pitanju, veliku pažnju privukli princ Hari i Megan Markl.

 

Princ Hari bio je dobitnik ovog prestižnog priznanja u Dolbi teatru, ali nije svaki detalj večeri bio toliko glamurozan za njih.

 

Najpre, uprkos velikom uspehu, Hariju i Megan nije se toliko dopala šala Meganine prijateljice, proslavljene teniserke Serene Vilijams, ali ono što je uradila njena sestra Venus — dopalo im se još manje.

Naime, na društvenim mrežama šire se brojni komentari kako je Venus Vilijams, takođe jedna od veteranki ženskog tenisa, potpuno ignorisala princa Harija na dodeli ESPY nagrada.

 

Na Iksu, bivšem Tviteru, komentariše se kako je 44-godišnja teniserka odbila da ustane ili aplaudira Hariju kada je primio Pat Tilman nagradu na glamuroznoj ceremoniji u Los Anđelesu.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen / ESPN

 

Vojvoda od Saseksa je radosno primio svoju nagradu, a dok su mu njegova supruga i brojni ljudi u publici srdačno aplaudirali, Venus je ostala na svom mestu bez ijednog pokušaja aplauza, što se vidi u video-snimku koji se širi internetom:

 

S druge strane, mnogi tvrde da je Venus takođe gledala par "ispod oka", kao i da je "kristalno jasno" da ih ne vodi.

 

Međutim, neki tvrde i da su Hari i Megan ti koji su ignorisali Venus.

 

Venus Vilijams nije želela da pozdravi Harijev uspeh
Venus Vilijams nije želela da pozdravi Harijev uspeh foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Poznato je da je Venusina sestra Serena Meganina prijateljica, a bila je i na venčanju para 2018.

 

Kako je u biografiji o Sereni pisao Mark Hočkinson, prijateljstvo vojvotkinje i teniserke razvilo se kroz "česte telefonske pozive i poruke", a nakon što je postala Harijeva devojka, Serena je savetovala Megan kako da se nosi s paparacima i medijima, te ju je savetovala da "prestane da bude toliko fina".

 

Nije poznato zbog čega se Venus ovako ponaša prema njima, ali ne postoji nijedan drugi znak povezanosti teniserke s parom, izuzev njihovog prijateljstva s njenom sestrom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Stručnjak za govor tela analizirao Harija i Megan

 

makonda-tracker