nije im prijalo

Na račun porodice ili – njih?! Šala Serene Vilijams zbog koje su se princ Hari i Megan Markl kiselo nasmejali

0

Slavna teniserka i vojvotkinja su navodno bliske drugarice, pa se spekuliše šta je tačno sportistkinja želela da kaže

Princ Hari i Megan Markl na dodeli ESPY nagrada
Princ Hari i Megan Markl na dodeli ESPY nagradafoto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U losanđeleskom Dolbi tetru juče je održana dodela ESPY nagrada za 2024. godinu, na kojoj je ovo prestižno priznanje dobio princ Hari, vojvoda od Saseksa, osnivač takmičenja za ratne veterane Igre nepobedivih, koje je nedavno obeležilo 10 godina postojanja.


Pored princa Harija i njegove supruge Megan Markl, najzapaženija je ipak bila legenarna teniserka Serena Vilijams ( u predivnoj Armani Prive haljini!), koja je zabavljala okupljene na neočekivan način.


Čuvena sportistkinja otvorila je svečano ovaj događaj zabavnim monologom,, vodila program, u jednom trenutku čak i zapevala pesmu posvećenu Mariji Šarapovoj, a našlo se vremena i za šale.


Ona je, naime, na interesantan način naglasila da su princ Hari i Megan Markl prisutni.


Pošto je ovo moje veče, ne želim da budem u drugom planu zbog optužbi da vas dvoje trošite previše kiseonika – rekla je Serena, na šta su se Saseksovi nasmejali, a na društvenim mrežama se komentariše – pomalo kiselo i kao da im je neprijatno.

Teniserka je zasnovala svoju šalu na tome što ništa što princ Hari i Megan Markl rade nije po volji medijima u Velikoj Britaniji i britanskoj kraljevskoj porodici, ali na Iksu se komentariše da je ona zapravo htela da se našali na račun ovog para i njihovi čestih ispovesti o tome kako su žrtve.

 

Megan Markl i princ Hari na dodeli ESPY nagrada
Megan Markl i princ Hari na dodeli ESPY nagradafoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Serena Vilijams i Megan Markl se, inače, poznau još od 2010. godine, a neko vreme se pisalo da su najbolje drugarice. Iako to svakako nije slučaj, nije potpuno jasno koliko su bliske, ali je teniserka prisustvovala kraljevskom venčanju ovog para 2018. godine, dok vojvotkinja nije bila pozvana na Sereninu žurku povodom druge trudnoće.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker