NEMA KRAJA SPEKULACIJAMA

Megan Markl šalje “otrovne strelice” ka kraljevskoj porodici: Hari nije otišao jer je želeo slobodu, ovo je pravi razlog

0

U svojoj senzacionalističkoj knjizi "Kraj igre", Omid Skobi je tvrdio da zna pravi razlog zašto je princ Hari napustio kraljevsku porodicu.

BOCKANJA MEĐU ČLANOVIMA KRALJEVSKE PORODICE NE PRESTAJU
BOCKANJA MEĐU ČLANOVIMA KRALJEVSKE PORODICE NE PRESTAJUfoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

- Na princa Harija se gleda kao na "pretnju kruni" od strane nekih ljudi u kraljevskoj porodici - kaže kraljevski pisac i novinar Omid Skobi.

 

Gospodin Skobi je nazvan glasnogovornikom Megan Markl zbog njegovog pisanja za Saseksove, a njegovo poslednje izdanje "Endgame" je iznelo neke kontroverzne tvrdnje kada je objavljeno u novembru prošle godine.

 

Među njima je je i to da je autor očigledno znao pravi razlog zašto je Hari želeo da ode, a to je bilo u vezi sa njegovom ličnom slobodom.

- Ovo su tužna saznanja, princ Hari je u očima nekih u institucija pretnja kruni. Njegova potreba da kaže svoje mišljenje prevazilazi pravila koja kruna dozvoljava, što ga čini neprijateljem i nepodobnim da bude deo kraljevske institucije - navodi se u knjizi.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su svoje namere da napuste porodicu u januaru 2020. godine, a kasnije se sele u Montesit, u Meganinu matičnu državu Kaliforniju.

 

Tada su postali otuđeni od Krune, a nakon intervjua sa Oprom Vinfri 2021. i kasnijim dokumentarnim serijama Netflik-a dodatno se zakomlikovao odnos između njih i ostalih članova kraljevske porodice

 

PRINC HARI SE ODREKAO IKAKVE MOGUĆNOSTI DA POSTANE KRALJ
PRINC HARI SE ODREKAO IKAKVE MOGUĆNOSTI DA POSTANE KRALJ foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Veliku zabrinutost izazvala je činjenica da je Hari brata Vilijama optužio da ga je fizički maltertirao. Nakon što je izašla Harijeva knjiga “Rezerva” život u kraljevskoj porodici postao je prožete napetošću i stresom.

 

Gospodin Sckobi je naveo da se ništa nije promenilo u njihovoj vezi tokom godina i da su njihove šanse za pomirenje trenutno male.

 

U knjizi gospodin Skobi navodi:

 

- Razgovarao sam sa izvorom prilično rano u procesu, a oni su Harija nazvali 'prebegom' i rekli da je to Vilijamov stav.

 

I VILIJAM NEMA LEPO MIŠLJENJE O BRATU
I VILIJAM NEMA LEPO MIŠLJENJE O BRATU foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

- To su bila dva čoveka koji su nekada davno bili čvrsto usklađeni u svojim pogledima. Jedan od njih je morao da nastavi da bi zaštitio krunu.

 

Izvor je rekao da princ od Velsa više ne prepoznaje Harija od njegove veze sa Megan i da "više i ne želi da ga zna".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela analizirao ponašanje Megan i Harija

 

makonda-tracker