damsko izdanje

Teško je skrenuti pogled s nje: Megan Markl za Harijev važan trenutak čuvala jednu od najlepših haljina do sad

2

Supruga princa Harija nije prošetala crvenim tepihom, nije ustala da se fotografiše, niti je pozirala, pa ipak – ukrala je šou!

Megan Markl i princ Hari na dodeli ESPY nagrade
Megan Markl i princ Hari na dodeli ESPY nagradefoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u poslednje vreme se retko pojavljuje u javnosti, ali kada stane pred kamere – i te kako ostavi utisak!


To je bio slučaj i juče, kada je u njenom rodnom Los Anđelesu njen suprug princ Hari dobio prestižnu ESPY nagradu, za njegov rad na Igrama nepobedivih.


Harijeva supruga pratila je iz publike trenutak kada je on dobio nagradu i održao govor, a izgledala je božanstveno u beloj halterneck haljini, koja je mnoge podsetila na model koji je Megan Markl nosila na prijemu nakon svog venčanja.

 


U pitanju je model modne kuće Staud, nazvan Giuseppe, koji ističe njena izvajana ramena i prati liniju tela. Haljina otkriva leđa i širi se pri dnu suknje, zbog čega izgleda veoma glamurozno, a zahvaljujući beloj boji deluje izuzetno luksuzno.

 


Megan Markl je, inače, često nosila bele haljine ili potpuno bele modne kombinacije, dok ostatak kraljevske porodice nema običaj tako često da se pojavljuje u belim odevnim varijantama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S T A U D (@staud.clothing)

Ipak, u pitanju je jednostavna, lagana maksi-haljina kakva je savršen izbor za svečane prilike na najvišim temperaturama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker