neprijatna scena

"Hari, ovo je stvarno dosadno!" Posle 6 godina otkriveni detalji razgovora koji je prethodio drami kraljevske porodice

0

Takozvani "Megzit" bio je jedno od najvećih iznenađenja otkad mediji prate život šire kraljevske porodice, ali pre njega je bilo jasno da princ Hari i Megan Markl neće igrati svoje uloge kao Kejt Midlton i princ Vilijam

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na obeležavanju 70. rođendana princa Čarlsa u bašti Bakingemske palate
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na obeležavanju 70. rođendana princa Čarlsa u bašti Bakingemske palatefoto: GEORGES ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, priredili su mnogo neprijatnosti kraljevskoj porodici proteklih godina, otkako su 2020. saopštili da se povlače s funkcija "radnih" članova.


Često su se ponašali "nekraljevski", iznosili detalje o odnosima unutar Bakingemske palate, žalili se na tretman koji su doživljavali, odnos medija prema njima...


Međutim, mnogi su zaboravili da je svemu prethodila vrlo neprijatna scena, koja je pomalo zaboravljena nakon niza ispovesti i intervjua ovog para o tome šta im se nije dopadalo na Ostrvu.

U pitanju je događaj sa zabave održane povodom rođendana kralja Čarlsa, tada princa Čarlsa od Velsa, održane 2018. godine, malo nakon romantičnog venčanja princa Harija i Megan Markl.

 

Štaviše, u pitanju je "incident" koji je snimljen – na društvenim mrežama pojavio se tada snimak kraljevskog para kako užurbano napušta zabavu nakon što je princ Hari tiho porazgovarao sa svojim ocem.

 

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa,  na proslavi 70. rođendana princa Čarlsa
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, na proslavi 70. rođendana princa Čarlsafoto: EORGES ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Ledi Kolin Kembel, kraljevska biografkinja, napisala je knjigu "Megan i Hari: Prava priča", u kojoj se osvrnula na ovaj događaj i otkrila da je problem bio u tome što vojvojtkinji od Saseksa nije bilo zabavno. Kako je istakla, par je ćaskao s onima koji su odabrani da se upoznaju s kraljevskom porodicom tog dana, a Megan je "sve šarmirala".

 


Međutim, to nije trajalo dugo.


Petnaest minuta po početku događaja, okrenula se prema Hariju i rekla: 'Hari, ovo je stvarno dosadno. Hajde da idemo' – piše ledi Kolin.


On je, tvrdi ova biografkinja u knjizi, insistirao da ostanu na rođendanskoj zabavi njegovog oca, ali je Megan ponovila da želi da ode.


Ali, Hari, ovo je tako dosadno. Odradili smo svoj deo. Svi znaju da smo bili ovde. Idemo – rekla mu je navodno.

MailOnline je angažovao čitača sa usana kako bi analizirao ove snimke i došao do odgovora da je princu Hariju jedan član osoblja rekao da je "pozvan", posle čega je Hari razgovarao sa Čarlsom i rekao mu:


Mi idemo sada, moramo da idemo.


Na to mu je otac navodno odgovorio: "Samo napred".

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?


 

makonda-tracker