jedinstvena

Armani je za nju napravio – čaroliju! Najlepše izdanje Serene Vilijams otkad je znamo je lekcija o otmenosti

0

Slavna teniserka strastvena je zaljubljenica u modu i imali smo priliku da  je vidimo u božanstvenim kreacijama, a ovo je nesumnjivo među najlepšima, ako ne i najbolje do sad.

Serena Vilijams na dodeli ESPY nagrada
Serena Vilijams na dodeli ESPY nagradafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U Los Anđelesu je juče održana dodela ESPY nagrada za 2024. godinu, a jedna od najzapaženijih zvezda večeri bila je živa legenda svetskog sporta Serena Vilijams, za koju je ovo bio uzbudljiv porodični izlazak.


Američka teniserka stigla je na crveni tepih u društvu supruga Aleksisa Ohanijana, poznatog biznismena, i njihove ćerke Aleksis Olimpije, dok je njihovo drugo dete – 11-mesečna Adira River Ohanijan – ostala kod kuće.


Serena je oduševila prisutne, uključujući drugaricu Megan Markl i njenog supruga princa Harija, brojnim šalama i pesmom koju je posvetila Mariji Šarapovoj, kao i modnim izdanjima koje je menjala tokom večeri.

Najviše se, dan kasnije, priča o kreaciji s potpisom brenda Armani Privé koja je izrađena specijalno za teniserku i koja bez sumnje spada u najlepše toalete u kojima smo je videli do sad.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


U pitanju je haljina crne boje, iz koje viri grudnjak u potpunosti svetlucav i u zlatnoj boji, dok je šlep ukrašen Svarovski kristalima. Model je pripijen uz telo u gornjem delu, dok donji pada pored nogu, a Serena je sve začinila dijamantskim nakitom.

 

Serena Vilijams na dodeli ESPY nagrada
Serena Vilijams na dodeli ESPY nagradafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Teniserka, koja je već neko vreme plavuša,za ovu priliku je odabrala telase u kosi, a njena frizura puna volumena poseban je dodatak ovom glamuroznom izdanju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trening Serene Vilijams sa ćerkom 2020.

 

makonda-tracker