provokacija?

Šta će reći Megan Markl? Bivša devojka princa Harija žensko finale Vimbldona prati iz boksa kraljevske porodice

0

Upravo je završeno žensko finale prestižnog teniskog turnira, a vimbldonske tribine bile su pune poznatih lica

Megan Markl neće biti srećna zbog ovoga
Megan Markl neće biti srećna zbog ovogafoto: GEORGES ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Žensko finale Vimbldona upravo je završeno pobedom Barbore Krejčikove, koja se u duelu za prestižni trofej našla sa italijanskom teniserkom Jasminom Paolini.

 

Od početka turnira na tribinama moglo se uočiti mnoštvo poznatih ličnosti, a kraljevski boks danas je privukao posebnu pažnju javnosti.

 

Naime, u ovom posebnom boksu rezervisanom pre svega za članove britanske kraljevske porodice našla se i slavna pevačica koja je ne tako davno bila velika ljubav princa Harija.

 

O pompeznom venčanju poznate britanske pevačice Eli Golding 2019. brujali su svetski mediji, a nakon samo 4 godine ona i suprug Kasper Džopling odlučili su da stave tačku na svoj brak.

 

Osim što je veoma popularna zahvaljujući svom pozamašnom muzičkom opusu, u jednom trenutku Goldingova je postala glavna tema tabloida, a sve zbog ljubavne veze sa princem Harijem.

Princ Hari i Eli provodili su mnogo vremena zajedno
Princ Hari i Eli provodili su mnogo vremena zajednofoto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako za to nikada nije postojala zvanična potvrda, 2015. godine počele su da kruže glasine o tome kako su nestašni kraljević i plavokosa pevačica nešto više od, kako su oni tada tvrdili da jesu, "samo prijatelja".

 

Od dobro obaveštenih izvora dolazile su informacije o tome kako zaljubljeni par provodi dosta romantičnog vremena zajedno, a mnogi su u nekoliko navrata tvrdili da su videli princa i pevačicu kako se ljube.

Već 2016. godine Hari preko zajedničkog prijatelja upoznaje svoju sadašnju suprugu Megan Markl, sa kojom ima dvoje dece i živi u Americi. Uprkos tome, Goldingova je i dalje često u društvu kraljevske porodice.

Bile glasine o prinčevoj i Elinoj romansi istinite ili ne, sve je zaintrigiralo pevačicino današnje pojavljivanje na ženskom finalu Vimbldona gde je, ni manje ni više, bila smeštena upravo u kraljevskom boksu.

Eli Golding u kraljevskom boksu na Vimbldonu
Eli Golding u kraljevskom boksu na Vimbldonufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

U skladu sa prilikom, pevačica se pojavila u kraljevsko-plavoj polo haljini sa kratkim rukavima, a ceo look začinila je otvorenim trendi sandalama i luksuznim crnim Prada naočarama.

Pevačica je bila nasmejana i u dobrom raspoloženju
Pevačica je bila nasmejana i u dobrom raspoloženjufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi su obratili pažnju i brzo primetili da se među skupocenim komadima nakita kojima je Eli upotpunila svoj današnji izgled nije našla njena burma, te se čini da je i zvanično Goldingova ponovo singl.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Đoković trenirao sa Sinerom pred Vimbldon

 

 

makonda-tracker