slomili su joj srce

"NIKAD joj neću oprostiti!" Zbog omiljene "slatkice" poznati frajer je ostavio ženu, šokiranu, samu i u – dugovima

0

Znate li ko je žena koja je bila u braku sa čovekom s kojim Džulija Roberts danas slavi 22. godišnjicu?

Džulija Roberts i Danijel Moder danas su među najstabilnijim holivudskim parovima
Džulija Roberts i Danijel Moder danas su među najstabilnijim holivudskim parovimafoto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Džulija Roberts danas slavi 22 godine braka s kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom, a njihova priča odavno je dobro poznata.


Upoznali su se davne 2001. godine, na snimanju filma "Meksikanac", a dok su se svi pitali hoće li buknuti varnice između Breda Pita, u tom trenutku najpopularnijeg muškarca planete, i omiljene američke "devojke iz komšiluka", njoj je pažnju privukao Moder.


Kad sam ga prvi put ugledala, osetila sam zemljotres. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu – priznala je Džulija godinama kasnije.

Međutim, postojao je problem – Danijel Moder bio je u tom trenutku oženjen.


Navodno se tih dana Džulijina veza sa zgodnim Bendžaminom Bretom bližila kraju, a Moder je bio oženjen šminkerkom Verom Stajmberg, kojoj je rekao "da" 1997. godine.

 


Uskoro se snimatelj rastao od supruge i zvanično se razveo 2002, a Džulija i on počeli su da se pojavljuju zajedno kao par. Ova vest bila je svetska senzacija, a o glumici se pisalo kao o "razaračici brakova". Sve je bilo još teže jer su mediji opsedali i Moderovu bivšu suprugu, koja se nije libila da govori otvoreno o krahu svog braka.


Nikada neću moći da oprostim Džuliji – ona je kradljivica muževa – rekla je Vera Stajmberg za britanski The Sun.


Ona je bila uverena da ju je suprug prevario i ostavio zbog veze koja će biti kratkog daha.


Svakako neće trajati. Ona će u roku od godinu dana početi da traži novog muža... Deni ima pogled koji luta... I on se neće promeniti – verovala je tada Vera.

 

Džulija Roberts i Danijel Moder zajedno su više od dve decenije
Džulija Roberts i Danijel Moder zajedno su više od dve decenijefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, više od dve decenije kasnije, ispostavilo se da nije bila u pravu, a za Veru je usledio težak period.


Kako su pričale komšije, Danijel ju je ostavio s dve hipteke, gomilom računa i njihovim psima, a jedna komšinica je za NY Post otkrila i da je razvod za nju bio šok.

Vera nije znala šta se dešava. Kad je otišao, za nju je to bilo potpuno iznenađenje – rekla je i dodala da se on iselio godinu dana pre razvoda.


Šminkerka, koja je sarađivala s velikim zvezdama i na snimanjima poznatih filmova, ostala je sama u skromnom domu koji su delili u Los Anđelesu i nastavila svoj život vredno radeći u Holivudu.

 

Džulija Roberts danas slavi 22. godišnjicu braka s Danijelom Moderom
Džulija Roberts danas slavi 22. godišnjicu braka s Danijelom Moderomfoto: INSTAGRAM/HIGHBROWHIPPIE

Ko je Vera Stajmberg?


Poznata šminkerka Vera Stajmberg, bivša supruga muža Džulije Roberts, rođena je u Buenos Ajresu, a njena porodica se potom preselila u Ameriku, gde je odrasla i završila školovanje.


Mlada je počela da se bavi šminkanjem, a uskoro je dobila priliku da radi s poznatima, pa tako pored toga što ih doteruje za crveni tepih, ima u svojoj biografiji rad na velikom broju filmova, kao što su "Otkačeni profesor", "Planeta majmuna", "Amsterdam", "Čuvari galaksije"...

 


Navodno je njeno bogatstvo danas procenjeno na milion dolara.


Danas je ona mama mladića po imenu Lukas, kog je dobila 2004. godine, a poznato je i da nije u braku i da još uvek živi u Los Anđelesu. Na društvenim mrežama je aktivna, ali uglavnom deli fotografije vezane za njen posao, pa njen profil na Instagramu tako obiluje portretima glumiceZoe Saldane, s kojom godinama sarađuje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker