ODLIČNO JOJ STOJI

Da je Ana Vinutur vidi rekla bi - TOTALNI PROMAŠAJ: Džulija Roberts blista u KOMBINACIJI koju modna urednica NE PODNOSI

0

Crno je uvek u trendu, ali postoje modna pravila koja većina žena poštuje, ali ne i zanosna Džulija Roberts 

DŽULIJA ROBERTS OBOŽAVA CRNU BOJU
DŽULIJA ROBERTS OBOŽAVA CRNU BOJU foto: Instagram / juliaroberts

Glumica Džulija Roberts svojim šarmom i odličnim glumačkim umećem opčinila je Holivud davno, a njena popularnost ne jenjava ni danas. Osim zbog fantastično odigranih uloga Džulija se često nađe u centru pažnje medija i zbog svog savršno izgrađenog stila odevanja.

 

Ona se nedavno pojavila na modnom događaju koji je upriličen kako bi se Jackuemus, jedan od najpopularnijih svetskih modnih brendova predstavio svoju novu kolekciju za proleće/leto 2024.

 

Revija je održana u gradiću Sen Pol de Vens, u blizini Nice, a lepa glumica je svojim savršenim izdanjem pokupila simpatije velikog broja ljudi koji su se okupili kako bi podržali 34-godišnjeg dizajnera Simona Porte Jackuemusa.

 

 

Džulija je bila od glave do pete odevena u ovaj brend, a najviše pažnje privukao je savršeni Cubo kaput u kombinaciji sa crnim čarapama Cubisto lounge i Le Calino torba, koja bi, sudeći po prvim reakcijama, mogla da postane novi Žakemusov klasik.

 

U crnom od glave do pete Džulija je bila oličenje elegancije i prefinjenosti, i dok mogi ovu kombinaciju obožavaju modna urednica Ana Vintur oštro kritikuje monohromatske odevene kombinacije koje se zasnivaju samo na crnoj boji.

 

U video segmentu Go Ask Anna na Vogue-ovom IouTube kanalu, Ana Vintur je bila upitana kako da izazove crnu modu. Samo nemojte da nosite potpuno crnu odeću. Izgleda suviše sumorno, odgovorila je Ana.

 

Ipak, čini se da Džulija toliko savršeno nosi crno da smo sigurni da čak ni Ana Vintur ne bi ovoj kombinaciji mogla da nađe zamerke. 

 

 

makonda-tracker