poznate porodice

Čas se vole, a čas lete otrovne strelice: Tajna koja zanima ceo Holivud – jesu li Džulija i Erik Roberts u sukobu?

2

Odnos čuvenih holivudskih glumaca – brata i sestre – Erika i Džulije Roberts oduvek je intrigirao javnost. 

Džulija Roberts i Erik Roberts
Džulija Roberts i Erik Roberts foto: EPA/JIMMY MORRIS, EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Poznata glumica Džulija Roberts i njen brat i kolega Erik Roberts sada navodno imaju dobar odnos, međutim bilo tu "otrovnih strelica" koje su ukazivale da i nije sve baš uvek bilo bajno.

 

Džulija i ja smo uvek bili u dobrim odnosima – otkrio je glumac iz Mračnog viteza tokom pojavljivanja u junu 2022. u podkastu „Iza somotnog užeta sa Davidom Jontefom“.

 

– Mislim da sam pre mnogo godina radio na turneji za novinare za neki film... Bilo je to baš kada je "Zgodna žena" (poznati film Džulije Roberts, prim. prev) počela da se emituje, i tako mi novinari postavljaju gomilu pitanja o Džuliji. Ja sam tada rekao: "Hej, izvinite. Možemo li da pričamo o meni?" - seća se Erik. 

Tu njegovu izjavu neki su protumačili i kao da postoje razmirice između njega i Džulije, koje je svojevremeno bila u vezi sa čuvenim glumcem koji nas je prerano napustio. Međutim, on je tada to demantovao. 

 

Stalno slušam o ovim problemima koje imam sa svojom sestrom, a koje zapravo nemam sa svojom sestrom. Oni se samo pojavljuju svuda, a mene pitaju o njima kao da su stvarni problemi – objašnjava Erik. 

 

A kada bi na takve stvari reagovao na način iz koga može da se protumači nešto drugo, po pravilu bi tako i bilo. 

 

- Rekao bih: "Oh, nisam bio svestan toga".… To onda eksplodira i eksplodira i iz toga nastanu sve ove stvari kojih nije bilo, a bilo je tračeva da se ne slažemo oko mnogih stvari - priča Roberts.

Erik koji iz braka sa bivšom partnerkom Keli Kaningem ima ćerku Emu Roberts, dodatno je objasnio svoje razmišljanje i odnos sa sestrom.

 

– Moja sestra i ja smo, međutim, uvek pričali i šalili se. Uvek sam se zabavljao sa njom, jednostavno se dobro poznajemo – rekao je glumac.

 

Onda je naveo da smatra da ima vrlo kul sestru i da ceni to što ona radi. 

 

– Volim što poznajem svoju sestru. Ona je kul riba. Ona radi mnogo toga i ja to ne ignorišem. Samo se klonim njene priče sa novinarima. To je sve. A ona se kloni moje. Mislim, iskreno, ako snimate svoj film... a štampa samo želi da priča o bilo kom članu vaše porodice, to je pomalo kao "zašto?" – upitao se glumac. 

No, Erik je ipak priznao da je njegova borba sa opijatima uticala na porodične odnose. 

 

– Ne bih to okarakterisao kao svađu. Bio sam lud za svojim sestrama. Voleo sam ih, obožavao ih – rekao je Erik za Vanity Fair u januaru 2018, misleći na zvezdu Džuliju i Lizu Roberts Gilijan.

Bile su mi dragocene i dosta vremena smo bili jako bliski. Svi smo se osećali veoma zaštitnički jedni prema drugima, ali najteže je zaštititi od sebe. … Tada sam bio veoma naporan za sve u mojoj blizini. Stalno sam prigovarao, okrivljavao... Svima u mom svetu je ponekad bio potreban odmor, a to mora da je uključivalo i Džuliju – naveo je Erik Roberts. 

 

 


Glossy tim -  US Magazine

makonda-tracker